0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета!
Редовно ползвам Глейтгелен и нямам представа дали помага или по-скоро пречи на забременяването. На опаковката пише, че не е контрацептив, но имам някакви съмнения...
Какво е вашето становище?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Пречат ли овлажняващите гелове на забременяването
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2005, 10:24:11 am »
Пречат.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2005, 10:24:25 am »
мисля, че е по-добре да не вкарваш във влагалището други вещества, когато правиш опити за забременяване.
кой знае какво и как може да повлияе на плувците...
ако не отделяш достатъчно цервикална слуз, това може да е признак на нисък естрадиол и е редно да се провери...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2005, 10:31:48 am »
Благодаря, наистина е логично да пречат, но някой път в голямото желание нещата да се случат човек не мисли с главата си  :oops:
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2005, 16:34:44 pm »
Ами някъде, мисля, че в този сайт четох, че било хубаво да си сложиш белтък от яйце - помагало сперматозоидите да оцелеят по-дълго (като цервикалната слуз). Малко гадничко звучи но може пък да помага :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2005, 16:44:24 pm »
аз викам да не пъхаме противоестествени предмети къде не требва  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2005, 16:56:00 pm »
Най-много някое възпаление да се получи. :twisted:
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2005, 17:36:34 pm »
Съгласна съм, но понеже го пишеше в някакъв сериозен и уважаван от мен сайт реших да го споделя.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Октомври 04, 2005, 18:52:19 pm »
Цитат на: vesseluchka
Съгласна съм, но понеже го пишеше в някакъв сериозен и уважаван от мен сайт реших да го споделя.

Кой е тоя сайт?

Белтък от яйце - в никакъв случай!

Точно глайтгелен вероятно не пречи, но въпреки това е добре да се внимава с употребата му.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2005, 09:30:41 am »
Ами честно казано не мога да се сетя. Мисля, че беше някъде из този сайт, но може и да бъркам. Ще се опитам да го намеря