0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denise

минерален басейн
« -: Октомври 04, 2005, 11:20:14 am »
здравейте момичета, как мислите по въпроса за минералните басейни след като е минала ову. може ли ако е настъпила бременност това да се отрази зле и да повлияе. :roll:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
минерален басейн
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2005, 11:22:19 am »
на настъпила бременност не може да повлияе, освен ако не е гореща водата.
но такива басейни обикновено са развъдници на бактерии и други микроорганизми, аз лично вече отказах басейните.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

denise

минерален басейн
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2005, 13:39:34 pm »
става въпрос за температура на водата около 37-38 градуса. това ще повлияе ли. моля ако някой от вас има някаква представа да ми отговори
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
минерален басейн
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2005, 13:54:38 pm »
Абе, забрави за басейни, ако правиш опити за забременяване!!!
*
Re: минерален басейн
« Отговор #4 -: Юни 15, 2007, 10:25:07 am »
След овулация не е желателно плуването и ваните, нали? Някъде във форума го бях чела, но сега не мога да го намеря, а ми предстои ходене на плаж тези дни.  :beach1: Освен заразите може ли да повлияе върху правилното имплантиране?
/>
« Отговор #5 -: Юни 15, 2007, 10:32:07 am »
При мен нямаше никакви проблеми. била съм два пъти в Хисаря, точно в месеца, в който забременях.
<br />[link=http:
*
« Отговор #6 -: Юни 15, 2007, 12:40:02 pm »
Освен бактериите и другите мизерии във водата, големият проблем е горещината (особено в по-напреднала бременност) - може да предизвика контракции. Особено в Хисар, водата е и "тежка" има останали соц.табла, на които изрично има норматив за киснене във водата и за бременни ако не се лъжа беше до десет минути само. На много от Хисарските басейни има и предупреждение да не се плува - тези, които са само с минерална, а не със смесена вода. Плуването е полезно - без да се преуморяваш де  :D, ако е в чист, хладък басейн.
*
« Отговор #7 -: Юни 15, 2007, 14:06:20 pm »
Уви не съм бременна Лан, освен ако не се е случило сега.  :) Но току що идвам от док. и той ми каза че няма проблем, да си плувам нормално.
/>
« Отговор #8 -: Юни 15, 2007, 20:19:08 pm »
но такива басейни обикновено са развъдници на бактерии и други микроорганизми

Определено! В числото на изпатилите съм :( !
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #9 -: Юни 16, 2007, 00:24:39 am »
но такива басейни обикновено са развъдници на бактерии и други микроорганизми

Определено! В числото на изпатилите съм :( !
И аз така мисля. Имаме си наш басейн и не смея да вляза в него, защото ме е страх да не хвана нещо. Отделно има  минерални бани близо до града, където живеят моите родители, ходя на спа там, но не влизам в басейна от страх пак да не хвана нещо. Миналата година имахме гъбички и все си мисля, че беше от басейна.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #10 -: Юни 16, 2007, 10:31:35 am »
За нас добре, ами мъжете какво да ги правим? Моят е като жабка щом види вода. :D Сега е времето на плажовете и направо ми настръхва косата, как ще го огранича, пък и като отидем в компания на плаж ставам обект за подигравки, защото "се правя на интересна" и не влизам в басейните. Аз лично не се интересувам от подобни подмятанки, но с мъжа ми какво да правя, как да го убедя, че докато не приключим с увеличаването на семейството ни басейните са табу? :wink:
« Отговор #11 -: Юни 16, 2007, 11:47:07 am »
stanley_78, аз на моя му дадох няколко емпирични примера  :rockon: :
1. Приятелска двойка отива в най - скъпия хотел във Велинград с 3 минерални басейна, където се забавляват да пият уиски и да прескачат от басейн в басейн, водата уж е течаща. Финализират почивката с гъбички.
2. Софийска паралелка, 5 - ти клас, след тренировка по плуване, едно от децата се оплаква на майка си за сърбеж и течение. Положителен тест за хламидия. Всички дечица имат новата придобивка, налага се лечение.
3. Сметка на лечението, минимум месец без секс, никакъв алкохол - ако иска - да влиза.
 :witch:
Е, не влиза  :lol:
*
« Отговор #12 -: Юни 16, 2007, 19:24:44 pm »
А как стои въпросът с морето?
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #13 -: Юни 17, 2007, 00:02:05 am »
Точице, браво на теб! Сега му давам на моя човек да чете отговора ти и ще си поговорим сериозо, че започва сезонът... да не си е помислил даже!
« Отговор #14 -: Юни 17, 2007, 01:29:03 am »
stanley_78, :goodluck:
desihg, до сега не съм се оплаквала от море, нито пък съм чула познати да го правят, но знам ли?!  :ask:
*
« Отговор #15 -: Юни 17, 2007, 20:15:20 pm »
При евентуална бременност не се препоръчва в никакъв случай загряване даже и в банята.37-37 градуса си е топла вода и може да доведе до помятане.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #16 -: Юни 18, 2007, 08:21:33 am »
Тук не става въпрос за бременност и горещ басейн.
Аз лично не влизам в басейн, но това не означава, тези, които обичат да плуват да не го правят. Всеки преценява сам за себе си. Ако беше толкова опасно нямаше да има един басейн отворен.
Не съм привърженик на излишното плашене.
Когато има бременност, вече нещата стоят по друг начин -  трябва пазене от всичко.
*
« Отговор #17 -: Юни 18, 2007, 12:26:43 pm »
Аз лично не влизам в басейн, но това не означава, тези, които обичат да плуват да не го правят. Всеки преценява сам за себе си. Ако беше толкова опасно нямаше да има един басейн отворен.
Тук съм съгласна. Обикновено от прекаленото пазене от всичко тялото се изнежва. Ето аз цял живот се кисна в какви ли не басейни и водоеми и нямам никакви проблеми от виреещите в тях микроорганизми. Ако все пак сте много уплашени - болшинството басейни ги чистят веднъж седмично през нощта - може да попитате кога е тази процедура и да се къпете следващите дни. При тези модерните с постоянно почистваща система не знам как стои въпроса.
« Последна редакция: Юни 18, 2007, 12:29:08 pm от Lan »
*
« Отговор #18 -: Юни 18, 2007, 13:48:33 pm »
Аз все пак отидох на плаж, не можах много да се поплацикам, тъй като заваля, но избрах басейн на хубав хотел и беше доста чист, пред градския, където се къпят всякакви индивиди и обикновено е много мръсен. Все пак друго си е да водиш нормален начин на живот, но пък заради каузата си заслужават всякакви жертви.
/>
*
« Отговор #19 -: Юни 19, 2007, 21:01:36 pm »
Според мене не могат да ти повлияят зле.Споко,къпи си се без притеснения  :surfinga:
Клатя си главата,леко щракам с пръсти,влизам във клуба със мойте мацки гъсти,на забавен кадър бройкам всеки през очилата,наглостта си показвам със ъгълът на устата!