0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Боя за коса
« -: Септември 20, 2007, 06:52:03 am »
Каква боя за коса използвате?
Аз съм с Лореал-но много ми се омазнява косата
От боята ли е или от шампоаните/смених ги 3 вида и пак същото/
Re: Боя за коса
« Отговор #1 -: Септември 20, 2007, 09:31:03 am »
Палете ползвам аз!
« Отговор #2 -: Септември 20, 2007, 09:42:45 am »
Аз съм на кичури ,прави ми ги фризьор ,но преди и аз съм ползвала Палете и съм била много доволна.Трайна е .
*
« Отговор #3 -: Септември 20, 2007, 11:22:56 am »
И аз искам да помоля за съвет
Искам да се изруся,сега съм с много тъмно руса коса на светли кичури,искам да се направя блондинка ама не със супер светла(бяла) коса ,а хубаво русо естествено,с коя боя може да стане ,не искам да ползвам блондор :?
*
« Отговор #4 -: Септември 20, 2007, 11:28:22 am »
Аз се изрусявам повече от 11 години, но го правя в салон. Моя съвет е да не експериментираш вкъщи сама. Бих ти препоръчала професионалните продукти на Ревлон.
*
« Отговор #5 -: Септември 20, 2007, 11:41:40 am »
Каква боя за коса използвате?
Аз съм с Лореал-но много ми се омазнява косата
От боята ли е или от шампоаните/смених ги 3 вида и пак същото/
Едва ли от боята ти се омаzнява косата (по_вероятният ефект е иzсуШаването). Все пак се боядисваШ само 1 път месечно... Най_вероятно е от Шампоана. Трябва да миеШ косата не повече от 3 пъти в седмицата и то с ЩадяЩ Шампоан.
Ако проблема не е от скоро, трябва да се консултираШ с дерматолог.
*
« Отговор #6 -: Септември 20, 2007, 11:54:20 am »
И аз искам да помоля за съвет
Искам да се изруся,сега съм с много тъмно руса коса на светли кичури,искам да се направя блондинка ама не със супер светла(бяла) коса ,а хубаво русо естествено,с коя боя може да стане ,не искам да ползвам блондор :?
Направи го с "Вела"-Колестон перфект,имат хубави руси нюанси.Аз използвам "Игора" на Шварцкопф,но сега съм тъмна.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #7 -: Септември 20, 2007, 12:08:52 pm »
аз съм ползвала Палете и съм била много доволна.Трайна е .

На мен от нея много ми пада косата. Освен това косата става кафява в корените и черна надолу след като я ползваш повече от 6 месеца.
Това не се получава при Гарние.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #8 -: Септември 20, 2007, 12:42:55 pm »
И на мен от Палете ми падаше много косата.Ползвала съм какви ли не бои от евтини до скъпи и никога не постигам цвета който е показан.Реших да почна да се боядисвам само в салон с професионална боя и мога да ви кажа,че резултата е задоволителен.Фризьорката ми каза,че тези по парфюмериините магазини никога не стават така както са показани.За уточнение купих си кафява боя на Лонда и станах черна,направо полудях и се наложи да си изсветлявам косата.
« Отговор #9 -: Септември 20, 2007, 13:45:00 pm »
ООО да това ми напомня за моята приятелка. Искаше леко да си потъмни цвета на косата от светло рус- на един- два нюанса по тъмен. Избира си цвят, купува си го и започвам да я боядисвам. Ииии.........ужасссс 8O в резултат много тъмно кафява коса. Беше бясна. Но все пак зависи от възможностите на човек, не всеки би си позволил всеки месец на професионалист за боядисване.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #10 -: Септември 20, 2007, 15:36:43 pm »
Ползвам само Палете. От години се боядисвам и след много експерименти върху главата си открих, че това си е моята боя. Не ми пада косата, изглежда лъскава и здрава и постигам цвета, който искам. Смесвам две бои от нея - рубинено червено и патладжанено и се получава моя си цвят. Не съм я сменяла от около 4 години. Не пада бързо, държи много и се получава наистина качествен цвят. А откакто живея в Германия и си я купувам от тук - не бих я сменила за нищо друго :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #11 -: Септември 20, 2007, 16:04:33 pm »
Гарние  :D
В последно време само от нея ми се получава хубав цвят.
А иначе през главата ми са минали всички възможни продукти на нашия пазар /без българските/.
По отношение на текстурата на косъма съм се убедила, че решаващо значение имат маските и балсамите, а не толкова шампоаните.
« Отговор #12 -: Септември 21, 2007, 15:27:53 pm »
Чифели  :wink:
Преди време ползвах Палете, но след това я развалиха нещо. Останалите марки бои на пазара просто не действат при мен.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Септември 21, 2007, 22:09:30 pm »
  COLOR DESING
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #14 -: Септември 22, 2007, 13:48:08 pm »
Wella и Londa.И от двете съм много доволна, особено от лондата-става много лъскава :D
*
« Отговор #15 -: Септември 22, 2007, 18:50:12 pm »
Ползвам Garnier Color naturals  - всъщност не бях се боядисвала от почти година,но онзи ден си взех от тази и ще се боядисвам тази вечер(е,не аз сама себе си,де - цанила съм братовчедката на мъжа ми за таз работа :lol:) Ползвала съм тази боя и преди години - когато се боядисвах по-често,и съм доволна.
Единственото,което ме дразни е,че цвета пада по-бързо от нормалното,но косата ми си е такава просто -  не е от боята - ползвала съм и други бои,и все същото.. :roll:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #16 -: Септември 22, 2007, 19:10:44 pm »
Clairol (Natural medium golden brown). Но май ще я сменям.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Септември 23, 2007, 17:56:06 pm »
L'Oreal вече повече от 14-15 год.- първо Кастинг, след това Рецитал
Според мен различните коси имат различни предпочитания.
Моята коса не 'харесва' друга боя :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #18 -: Септември 24, 2007, 09:34:43 am »
добре момичета аз пак да питам-имам притеснение ,че ако се боядисам руса ,боята няма да покрие равномерно кичурите и ще стана на петна :?Възможно ли е?
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #19 -: Септември 24, 2007, 19:56:13 pm »
добре момичета аз пак да питам-имам притеснение ,че ако се боядисам руса ,боята няма да покрие равномерно кичурите и ще стана на петна :?Възможно ли е?
Възможно е.Затова по-добре не експериментирай, а отиди на добър фризъор.