0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Липса на еякулация
« -: Септември 25, 2007, 13:39:27 pm »
Здравейте, момичета!
Чувствам се неудобно да питам за такова нещо,но просто не знам към кого до се обърна с молба и помощ за нашия семеен проблем.И така, от известно време със съпруга ми, като правим любов от начало всичко е наред но в момента в който той трябва да свърше нещо става и не може т.е. няма еякулация. Търсих с търсачката но нищо не откривам.Моля Ви ако на някой се е случвало нещо подобно или знае нещо за този проблем, моля да го сподели с мен.
Ако темата не е за тук моля коригирайте я.
*
Re: Липса на еякулация
« Отговор #1 -: Септември 25, 2007, 14:23:51 pm »
Няма нищо неудобно, ама аз не разбрах не може да стигне до края или стига но не отделя сперма,щото има случаи на ретроградна еякулация?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Септември 25, 2007, 14:26:18 pm »
Тук е мястото на темата, не се притеснявай.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #3 -: Септември 25, 2007, 14:49:45 pm »
До колкото ми обясни, стига до край и не отделя сперма, но се е случвало и да не стигне до край. Това е от скоро до сега не сме имали такъв проблем. Вече пробваме две години и резултат няма. На последък сме доста натоварени психически и си мисля, че е от това. Сега ни предстой посещение при доц.Стойков във Плевен и него ще питам. Дано са поправими нещата.
*
« Отговор #4 -: Септември 25, 2007, 16:39:22 pm »
Е чак пък непоправими....,най-вероятно е напрежение ,психика и т.н , щом е от скоро.... ,но и тези неща не са за подценяване.Първо обаче наистина трябва да се провери от уророг дали няма физиологична причина. 
« Отговор #5 -: Септември 26, 2007, 11:05:19 am »
Може да се окаже психичен проблем. Не ми се вижда възможно ей така изведнъж да спре еякулацията. Ако е физиологичен проблема би трябвало нещата да са се развили по-бавно, например постепенно спермата да е намалявала или да е имало болка в областта на тестисите. Ей така изведнъж ... има симптоми преди това. виж ако е от нервно напрежение, което ми се струва силно вероятно, особенно след като отсъства и оргазъм, е възможно да спре изведнъж.
*
« Отговор #6 -: Септември 26, 2007, 11:50:22 am »
Ами май да, едно ходене при доктор може да задълбочи проблема.
« Отговор #7 -: Септември 26, 2007, 15:19:21 pm »
Прави сте, няма да задълбочаваме проблема ще изчакаме да видим за напред как ще е.
Благодаря Ви момичета!
*
« Отговор #8 -: Септември 26, 2007, 16:24:09 pm »
Не се притеснявай Симпли, на всички мъже се случва. Важното е да не е прекалено често. Моят мъж например не отделяше, когато се налагаше да дава семе за спермограма. Докато свикне да го прави, когато се налага мина доста време.Случвало се е по време на полов акт да не може да стигне до еякулация. Обикновено това ставаше, когато е натоварен с проблеми в бизнеса. Днешното ежедневие е прекалено стресиращо за всички. Сега дори сам изявява желание да прави спермограма.
Ако обаче проблема се задълбочи, веднага потърсете консултация с андролог/уролог. Не го отлагайте прекалено дълго. Можеш да се консултираш с Мели, тя е най-веща по въпроса.