Здравейте докторе, да ви напиша....
За съжаление немога да предлагам на Криси по-често както съветват някои момичета, защото тя не е гладна и го показва много добре и категорично, защото я наблюдавам и като реши, че се е нахранила не приема нищо. А и ако цедя по-често, няма да се събере кърма. Например когато изпи само 90 мл. и държах шипето, каних я сума ти време и накрая след бутане и мятане се разплака, ясно ми показа, че няма смисъл да я насилвам. Сега по същество - след като ви писах снощи, дойде ред на храненето в 20.00 - плака картко на гърдата, но все пак засука. По едно време спря и непожела повече, предложих другата - отказа, предложих шише - изпи 40 мл. и отказа. Незанам дали се е нахранила, но се събуди в 2.00 за пръв път от два месеца. После в 5.00 и т.н. Днес след сукане на обяд малко и добавка от 70 мл. за пръв път от дълго време не спа след обяд, а тя е мече - спи си зимен сън дълбоко. Т.е. аз наблюдавам някакво разстрийство, поради малкото кърма и играта с АМ. Питайте ме колко изцеждам - снощи след храненето изцедих от едната гърда 140 мл. , но!!!! от тази гърда Кристина не беше сукала изобщо целия ден от 5.00 сутринта. А преди изцеждах толкова преди хранене и след това на Кристина и стигаше.
1. Имам намерение да изцеждам колкото мога след почивки от гърдите и ако евентуално се събира и тя иска, да давам поне едно-две хранения кърма...Какво мислите за това?
2. Мога ли ако преценя детето кога ще се храни и изцедя кърма достатъчно да я държа в шишето, без да слагам в хладилник? Примерно, ако знам, че ще я храня към 20.00, а изцедя в 19.30 да го оставя и да и го дам?
Обадих се на педиатърката, за да и кажа, че искам да вземем секрет на детето от носа, поради факта, че е запушен и понеже друго момиче, с което сме били по едно и също време в болницата е изолирала на детето Стафилокок...и педиатърката ми каза - стафилокок е, няма кво да носиш, няма да изолират друго?
Давай Виброцил.....
3. Какво да правя? Пак трябва да стана лекар, да взема секрет, да търча по лаборатории...
Съжалявам, че са ми толкова въпросите, но откровено казвам, че само вас ползвам за съвети. Незнам как да се отблагодаря, но това е положението.
Поздрави,
Нина