Ако оставя Тони да спи само 1-1.5 ч. в рамките от 10 до 23 ч., то аз трябва да се ... неможе мъника да издържи. Спи му се, криви се, а като е крив не яде, реве и нито мога да го утеша, мога само да го приспя. Дори и да му се спи зверски, никога не е заспивал сам, удря си главата и пищи. Стигне ли се до това състяние, първо се успокояваме и след това се приспиваме и така минават час два.
Взе да ми става навик, ама пусто все се сещам да питам за нещо.
Как да преминем от АЛ110 на НАН, постепенно или не е нужно.
Писах Ви, че от по принцип безпроблемни храни, от време на време се появяват алергични симптоми. Например от броколите, два три пътя готвя няма проблем, на четвъртия има.С киселото мляко и млечните каши също, така и при други видове храни. Естествено аз ги спирам и ограничавам за седмица две, но по тази логика той с какво да се храни тогава? Възможно ли е, да съм му разстроила коремчето, след фреш от плодове? За първи път след като му предложих, се изпи със задоволство, но пък се появи проблем, който все още немога да разбера от какво е, но съвпада с предлаганият от мен фреш.
И още нещо, салатното цвекло какво действие има, разхлабващо, регулиращо или затягащо. Незнам защо, но все си мисля, че то ни докарва до трудно, твърдо и сухо изхождане, предполагам от голямото съдържание на желязо или се лъжа.
Извинете ме, но исках да въведа рибата, писах Ви но в бързината, сте пропуснали да ми отговорите. Коя според вас е най подходяща като за начало.
Лека вечер