Здравейте момичета,
на мен ми предстои инсеминация при д-р Сариев следващия месец. Но и аз малко съм притеснена от него, защото не дава много информация или пък първо казва едно , а след това съвсем друго. Тази пролет правих при него цветна снимка и се установи дясна запушена тръба. Два-три дена преди цветната снимка ми каза, че ако случайно се установи, че тръбите са ми запушени , имало начин да се отпушат. Но след цветната снимка каза, че който лекар твърди, че тръби могат да се отпушат, е глупост. Каза ми също, че дясната ми тръба е запушена най-вероятно от халмидия. Направихме си изследване и се оказа, че нито аз нито мъжа ми имаме халмидии. Успях да покажа снимката на д-р Александров и той като я видя каза, че не може да даде категоричен отговор, че ми е запушена дясната тръба. (от дясната страна на снимката не се виждаше нищо, беше изцяло тъмна и според него тръбата може да е направила конвулс от болката). Тъй като при нас има мъжки фактор, инсето ще го правим с донорска сперма. Д-р Сариев ми каза , че във Майчин дом има банка от скоро. Но аз не знам дали да му вярвам или не. Някой от вас случайно да знае , дали наистина съществува такава банка в Майчин дом-Варна ? и също така има ли някой , който да е правил цветна снимка при д-р Сариев с подобен резултат на моя?