бисквитке,
ами помагай щом я познаваш, ако могат да направят сезон-а на бебетата 4рез АРТ, така зрителите ще разберат най-добре през какво минаваме, 4е никой не е застрахован, 4е никой не е виновен за стерилитета, 4е от 1 ин-витро не всеки път се полу4ава, някой път и от второ не се полу4ава...а преди ин-витрото се дава същата, 4е и по-голяма сума само за изследвания и ле4ения,
моя пост с идеи се затри някъде, из4езна и го няма, и няма да пиша пове4е, 4е може пак да из4езне,
но за мен най-големия проблем е 4е няма достатъ4но инфо, на нас се гледа като на заразни, никой не реагира адекватно, вместо да ни викат 4е сме млади и вси4ко ще се оправи, просто могат да кажат/ приятели, роднини, колеги, съседи и т.н/ абе ние сме с вас, ако има с какво да помогнем, не се колебайте да се обърнете към нас...
Майка ми пък не може да повярва 4е мъжа ми има проблем, защото според нея той бил добре развит физи4ески, а мъжете с проблеми в спермата, риаш ли, има ли и физи4ески недъзи
Така 4е нека тази тема за стерилитета не е ве4е табу,нека обществото се нау4и да реагира адекватно,
нека направят един сезон и за жените в процедури...
Давайте да по4ваме да пишем до Такъв е живота...