0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какво още да изследвам?
« -: Октомври 05, 2007, 20:49:03 pm »
Момичета, понеже става много бавно ако чакам лекари да ме пращат на изследвания, в повечето случаи съм го правила на своя глава, а сега и мъжа ми е на муза да го бодат и да се изследва дайте съвет какво още може да изследваме.Аз ще ви изброя какво сме изследвали досега: хормони всякакви , хламидий,кръвни групи, антиспермални антитела, цветна снимка, спермограма,обща кръвна картина,овулация имам. Какво още мога да изследвам което може да е проблем?Че ми писна сериозно и почнах да се нервя. На всичко отгоре се бях приготвила за инвитро , мъжа ми каза-не.Склоних го за инсеминация и на нея сега каза -не. В същото време ме обвинява мене че не става и ми идва вече множко :xНо за това може би трябва да пиша във форума за  емоционалните проблеми.Та помогнете още какво може да изследваме.Самия той иска и на мене ми идва добре идеята.Явно предпочита да намери причината и да се лекуваме вместо да стане по лесния начин.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Какво още да изследвам?
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2007, 21:09:35 pm »
антифосфолипидни антитела ,микоплазма,токсоплазмоза,(направихте ли разширена спермограма по крюгер??),посткоитален тест ????
« Последна редакция: Октомври 05, 2007, 21:11:55 pm от adi »
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2007, 21:23:19 pm »
Не ,тези не сме ги правили и ето с какво ще си запълним следващия един месец. Виж за токсоплазмоза не се бях сещала че пречи на забременяването.Мъжа ми си яде редовно сурова кайма и според мене си има признаци на токсоплазмоза и все го бъзикам с това, но и аз не знаех че тези паразити може да пречат. :( А Разширената спермограма какво повече показва?
*
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2007, 21:48:11 pm »
Имунологични изследвани, рубеола , цитомегало вирус
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2007, 21:55:56 pm »
Касиел, по отношение на токсоплазмозата си мъничко в заблуда - тя не пречи на забременяването, но има пагубни последици, ако се зарази бременна жена. Тя протича безсимптомно, мога със сигурност да те уверя-аз в момента я карам. Спокойна съм, защото си изграждам антитела и един ден като забременея, тя няма да е заплаха за мен вече.
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2007, 22:28:59 pm »
Изучавала съм токсоплазмозата подробно затова ме заинтригува сега. Симптоми има но ги забелязват по-скоро близките а не лекарите. Трудно е да ти дам примери но общо взето са свързани с неадекватни решения в ситуация изискваща моментална реакция, забавени действия и разсеяност.Като например да решиш че може да пресечеш на червено и нищо да не ти се случи въпреки че виждаш идващите коли. :lol:Тъпо но факт.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Октомври 06, 2007, 07:53:31 am »
Изучавала съм токсоплазмозата подробно затова ме заинтригува сега. Симптоми има но ги забелязват по-скоро близките а не лекарите. Трудно е да ти дам примери но общо взето са свързани с неадекватни решения в ситуация изискваща моментална реакция, забавени действия и разсеяност.Като например да решиш че може да пресечеш на червено и нищо да не ти се случи въпреки че виждаш идващите коли. :lol:Тъпо но факт.

8O 8O :nono:
ТОКСОПЛАЗМОЗА....симптоми......Характерните за грип симптоми или възможно никакви симптоми
........Токсоплазмоза (паразитна зараза, която може да бъде предадена на бебето, може да бъде предадена от изпражненията на котка или почва, или от ядене на сурово или не добре сготвено месо, което съдържа паразита).
« Отговор #7 -: Октомври 06, 2007, 13:50:06 pm »
Както кажеш.
« Отговор #8 -: Октомври 06, 2007, 14:42:19 pm »
http://old.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=159 карай ги по ред на номерата :D
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #9 -: Октомври 06, 2007, 16:18:10 pm »
От тия само токсоплазмозата и рубеолата не съм изследвала. А като гледам тия двете не пречат на забременяването.
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2007, 02:37:54 am »
Не пречат на забременяването, опасни са ако нямаш антитела и вземеш че прихванеш подобно нещо по време на бременност.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]