0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #280 -: Февруари 12, 2008, 17:43:24 pm »
Слънце аз утре започвам дуфастона 10 дена по 2 таблетки..трябва ли да се притеснявам за нещо... :oops: на 27 трябва да ми дойде...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #281 -: Февруари 12, 2008, 18:47:29 pm »
Милаааа.... :):):) Току що си гледах пощата и д-р сираков каза че ВЕРОЯТНО О. е имало на 13 ден.Ще поизчакаме още малко да видим.и че наистина  ако е така-сме я уползотворили много добре  :wink: мале мале...дано :):)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #282 -: Февруари 13, 2008, 07:33:03 am »
Искам да погледна колко ще е днес БТ.
Според мен ще е малко по-висока от вчера /ох, дано :D / и тогава всичко е наред - спокойно може да си пиеш Дуфастона

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #283 -: Февруари 13, 2008, 19:49:38 pm »
Искам да погледна колко ще е днес БТ.
Според мен ще е малко по-висока от вчера /ох, дано :D / и тогава всичко е наред - спокойно може да си пиеш Дуфастона

Имам проблем плаче ми се многооо... :( Мила по погрешка с мъжа ми сме изхвърлили една торбичка а в нея имах 3 опаковки дуфастон..и сега докато не се върне един познат от България нямам дуфастон...мисля да изчакам да видя ще дойде ли на 28(нямам и друг избор де) и да броя 16 дни от него ден и да започна пак да пия дуфастона по схемата...(ако дойде изобщо)..какво да правя мила..много ми е зле..и не съм мерила Т днес ..оспах се защото снощи до много късно се притеснявах и палакх заради хапчетата...помогни ми дай ми съвет ..писах и на Сираков..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #284 -: Февруари 14, 2008, 08:30:47 am »
и за капак мила днес сутринта май не ми работи и термометъра..нанесох данните но мисля че тази Т не е вярна ще си купя нов днес,а утре ще отбелева че съм с нов..не ми започна добре седмицата  :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #285 -: Февруари 14, 2008, 08:59:12 am »
За сега БТ ти е добре.
Колкото до това че нямаш Дуфастон, не може ли от там да си купиш, а трябвада чакаш да ти донесат?
Говори с лекар за всеки случай, Дуфастона при вас може би е под друго търговско наименование. Поразпитай.
/Дуфастона съдържа 10 mg dydrogesterone/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #286 -: Февруари 14, 2008, 19:59:48 pm »
Мила.. :(:(:( не знам какво да правя..Имам опаковката на дуфастона но тук не може като в България свободно да се продава...болна съм какво да правя...

Пък и вчера се обаждах ама лекаря ми няма да го има до следващата седмица включително...тогава се прибира и приятелката ми от България..по добре нея да чакам..Офф баси късмета и празника... :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #287 -: Февруари 15, 2008, 08:29:21 am »
Няма как - чакаш.
Да се надяваме, че е имало О. и така може този МЦ да минеш без Дуфастон /въпреки, че се прекъсва лечението, но не мисля, че е фатално/ Какво ти казаха БГ лекари?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #288 -: Февруари 15, 2008, 19:30:21 pm »
Няма как - чакаш.
Да се надяваме, че е имало О. и така може този МЦ да минеш без Дуфастон /въпреки, че се прекъсва лечението, но не мисля, че е фатално/ Какво ти казаха БГ лекари?
[/quote/]

ами ще чакам ..и отговор чакам от д-р Сираков..нещо го няма.мисля че няма да е такъв проблем..може и казваш да нямам нужда от дуфастон а?  :? а дано...да си ми дойде най късно до към 1/2.03 ...ще е супер :) айде мила ще пиша
*

saraapl

• 2009
« Отговор #289 -: Февруари 15, 2008, 20:57:05 pm »
A по принцип мислиш ли че е има някакъв шанс да ми дойде самичко???  :oops: мерси мила
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #290 -: Февруари 16, 2008, 09:06:50 am »
Ако  е имало О. и не е станало чудото, ще ти дойде /на около 14 ден след предполагаемата О./
Ако е станало няма да ти дойде  :wink:
Нека да видим, каква ще е БТ/тя ще покаже дали е имало О./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #291 -: Февруари 16, 2008, 22:32:07 pm »
Аз ще ти кажа-не е имало О.. :( а ако е нямало О. имам ли шанс някакъв да си ми дойде самичко... :? оффф..да започвам пак дуфастона че след това и омифин...и ще чакаме.мерси мила денис..
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #292 -: Февруари 17, 2008, 08:58:52 am »
Не е достатъчно висока Бт за да е сигурно, че е имало О. /това показва графиката ти до тук/
Може да ти дойде, дори и да не е имало О., но може и пак доста да чакаш, за да ти дойде от самосебе си.
Каквото и да ти кажа- ще е гадаене.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #293 -: Февруари 17, 2008, 20:39:33 pm »
Не е достатъчно висока Бт за да е сигурно, че е имало О. /това показва графиката ти до тук/
Може да ти дойде, дори и да не е имало О., но може и пак доста да чакаш, за да ти дойде от самосебе си.
Каквото и да ти кажа- ще е гадаене.

Скоро ще имам дуфастон ама въпреки всичко щв изчакам до 27/28.02..да видим..Мерси все пак мила..А да кажа че сега когато се върне докито ми пускам пак изследвания на хормоните...и там ще чакаме резултатите..дотогава Т
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #294 -: Февруари 18, 2008, 09:09:19 am »
Хормоните да ги пуснеш на определените дни, не забравяй  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #295 -: Февруари 18, 2008, 19:48:48 pm »
Хормоните да ги пуснеш на определените дни, не забравяй  :D

Как бяха точно дните мила?че да не объркам нещо...тези дни не съм много добре..нервна съм и ми е едно гадно..не мога да спя спокойно :(
*

saraapl

• 2009
« Отговор #296 -: Февруари 18, 2008, 20:57:37 pm »
Мила искам да те питам още нещо...По принцип докито тук в Испания ми беше казал че моята Т не е много висока..преобладава от 36.55 до към 36.75.Тов апроблем ли е и ти забелязваш ли го това с Т ? аз не знам ама сякаш не го забелязвам. та какво ти е мнението?
*

saraapl

• 2009
« Отговор #297 -: Февруари 19, 2008, 21:16:21 pm »
Мила днес имах много обилна слуз бяла на цвят..какво точно значи това и опасно ли е?  8O
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #298 -: Февруари 20, 2008, 08:31:07 am »
Как бяха точно дните............
На 3 ден от МЦ - ЛХ, ФСХ, Естрадиол
На 7 ден след доказана О.- прогестерон
/доказана поне с Тестове за О + БТ/
За всички други хормони няма значение кога
За Пролактина има изискване- да не си правила секс 2-3 дни, да не са пипани гърдите /защото това стимулира синтеза на пролактин, това е хормон, който е повече при кърмачките/, да си направила една почивка от 30-40 мин преди изследването - пълен покой, защото стреса повишава нивата му.
За хормоните на ЩЖ - да не си пила кафе сутринта
Май това беше  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #299 -: Февруари 20, 2008, 08:33:06 am »
Мила искам да те питам още нещо...По принцип докито тук в Испания ми беше казал че моята Т не е много висока..преобладава от 36.55 до към 36.75.Тов апроблем ли е и ти забелязваш ли го това с Т ? аз не знам ама сякаш не го забелязвам. та какво ти е мнението?
За каква Т става въпрос?
БТ?
За коя фаза? - ако е за ФФ е нормално /за БТ мерена анално/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум