0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #320 -: Март 05, 2008, 19:53:28 pm »
аз свърших днес дуфастона за този месец :) сега ще почакаме няколко дни и най вероятно в събота срещу неделя ще имам гости :) айде дано този и следващите месеци всичко се нареди..ама има малък проблем-излседването на хормоните ще оставя за следващия месец защото не мога без нашравление-многооо е скъпо тук!ще чакам посредством осигуровките ми нещо ама нали ти казвам чак другия месец..На частно е ужас..не мисля че с един месец повече или по-малко ще е от какво значение-просто говорим за страшно много пари.. какво ще кажеш?(само не искам да изглежда че нещо се скъпернича..  :oops: просто мисля че мога да одържа и този месец ..) мерси мила за подкрепата ..

как ми е грагфиката..според теб иам ли нещо много тревожно освен че няма О..?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #321 -: Март 06, 2008, 08:41:12 am »
Не се притеснявай - като неможеш - неможеш.
2-4-6 месеца не са от значение, каквото и да ти има /говоря за нередовният МЦ/. По-лошо едва ли ще стане.
Дори и така /без намесата на лекар/, не е изключено да има О. и чудото да стане.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #322 -: Март 06, 2008, 22:13:09 pm »
Не се притеснявай - като неможеш - неможеш.
2-4-6 месеца не са от значение, каквото и да ти има /говоря за нередовният МЦ/. По-лошо едва ли ще стане.
Дори и така /без намесата на лекар/, не е изключено да има О. и чудото да стане.

Днес не съм мерила Т защото е нормално да се повиши малко след употребата на дуфастона пък и да си призная предменструалните ми симптоми са в повечко :) кръста,гърдите и ми се гади... скоро ще имам гости :) мерси мила..и аз си мисля че може и да се получат нещата при мен :) все пак не трябва да се отчайваме :):) целувки от мен

PP:радвам се че си пак тук  :oops: ( знам че имаше нужда и ти от почивка )
*

saraapl

• 2009
« Отговор #323 -: Март 09, 2008, 09:42:31 am »
този месец цикъла ми ще е някъде към 42 дена ,тъй като закъснях със започваенто на дуфастона..ама не е толкова голям проблем де..то да си дойде..вече болките са направо увас..предполагам точно за новата седмица ще съм в розово..:) ами айде мила до скоро :)
*
« Отговор #324 -: Март 09, 2008, 10:36:25 am »
 Мен графиката ти страшно ме кефи относно сърчицата  :balk_81: БРАВО  :balk_602: пожелавам ти тези дни да видиш  :bfp1: и ти блогодаря за съвета да се включа и аз тук въпреки, че никой не ми обръща внимание на графиката  :balk_144: късмет и да знаеш за завиждане си  :bed:
DSC00102
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #325 -: Март 09, 2008, 10:56:52 am »
този месец ..........................
Да, важното е да ти дойде и да си продължиш лечението  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #326 -: Март 09, 2008, 11:02:15 am »
Мен .............
Отговорих ти  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #327 -: Март 09, 2008, 12:43:18 pm »
Valyoka Денис винаги отговаря :):) нали слънце  :D мерси мила
*

saraapl

• 2009
« Отговор #328 -: Март 10, 2008, 08:41:03 am »
дойде ми днес сутринта,за начало е добре.не е много ама и миналия път беше така :) айде започваме сега гаданието  :D до скоро слънце
*

saraapl

• 2009
« Отговор #329 -: Март 10, 2008, 19:41:17 pm »
дойде ми днес сутринта,за начало е добре.не е много ама и миналия път беше така :) айде започваме сега гадаeнето  :D до скоро слънце
*

saraapl

• 2009
« Отговор #330 -: Март 10, 2008, 21:35:31 pm »
сега в сряда започвам и другите хапчета за О.дето ми ги предписаха..казвах ти за тях-омифин..да видим какво ще стане ..айде мила до скоро и дано имам този месец успех с О.. :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #331 -: Март 11, 2008, 06:42:51 am »
Дано нещата да се оправят при теб  :D
Успех!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #332 -: Март 12, 2008, 20:34:24 pm »
вече започнах хапченцата за О..да воидим какво ще стане..според теб кога да започна да правя тестове за О.отново на 17/18 ден от МЦ ли? :) мерси за помощта миличка до скоро 
*

saraapl

• 2009
« Отговор #333 -: Март 14, 2008, 22:46:53 pm »
Денис Бт след цикъл не е ли високичка  :oops: да няма нещо нередно според теб? мерси за отговора..
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #334 -: Март 15, 2008, 08:19:40 am »
Не, всичко е наред до тук- добра ти е БТ за ФФ.
Ще те следят ли с УЗ /това все пак е стимулация и трябва да се види колко фоликула ще направиш и дали някой ще се пукне/?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #335 -: Март 15, 2008, 08:33:07 am »
Не, всичко е наред до тук- добра ти е БТ за ФФ.
Ще те следят ли с УЗ /това все пак е стимулация и трябва да се види колко фоликула ще направиш и дали някой ще се пукне/?

Имам час за доки другия понеделник ама нещо ме притеснява тази висока Бт тези дни...не знам..Да не е по рано О сега като е стимулирана?Възможно ли е това?  :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #336 -: Март 15, 2008, 09:07:19 am »
Да, при стимулацията О. може да настъпи и по-рано от обикновено.
За да не я изпуснеш прави тестове за О.

О. няма да настъпи преди да си изпила табл за 5-те дни.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #337 -: Март 15, 2008, 22:06:08 pm »
E аз имам още 1 ден да пия хапчета :) и след това започвам тестовете за О.. макар че докито ми каза че дори и само по календара след стимулация мога да разбера далие имало О.. но едва след като е минала..Но все пак може да се разбере :) мерси все пак...значи ще чакаме

PP:д-р Сираков каза да действаме с мъжлето както и предния месец  :wink: дано дано дано скоро се оправя :) целувки мила :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #338 -: Март 16, 2008, 08:09:03 am »
....... докито ми каза че дори и само по календара след стимулация мога да разбера далие имало О.. ..............
Няма такова нещо - /по календара да се разбере дали е имало О./- доста често при стимулация се образуват повече от 1 фоликул, това води до промени /извън нормите/ на хормоните /Естрогени, ЛХ и т.н/ а те от своя страна могат така да променят графиката че нито да се разбере кога е била О., нито колко фоликула има и т.н.
Често при стимулация графиката показва проблем, но въпреки това си има О. /установена с УЗ/.
Та в твоят случай - може и да разберем приблизително дали е имало О., но може и нищо да не разберем.
Задължително прави поне тестове и мери редовно.
Ако има само 1 фоликул - шанса за разгадаване на графиката е по-голям.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #339 -: Март 16, 2008, 13:02:39 pm »
Така или иначе съм на доки в понеделник..след това ще пиша каке минало :) мерси мила...засега ще гадаем по графиката ми :) как е тя засега?твърде е рано да се каже нещо нали?