Мерси мила днес сутринта имах леко зацапване което мисля до следобедните часове ще се превърне в тлъста лелка ама нищо... другия месец целувам те миличка и до скоро
Цикъла ми е на 29 дена сега..което е много добре ама значи ли това че сега по рано трябва да започна тестовете за О... мисля този месец вече да се опитам да се вмъкна за преглед да видим дали ще стане на УЗ.. кой ден да започна тестовете ?малко ми е трудно за УЗ защото съм до късно следобед на работа...пък тук където съм е малко трудно да отидеш когато ти искаш..трябва да чакам за часове направления...мале мале...не знам.мислех си да си карам засега така спокойно с нещата и когато си взема отпуската и се прибера до българия да отида при д-р Сираков..аз естествено ще си взема час с време
не знам ама това е единствената засега идея
знам че е странно и сигурно ще си кажеш че съм безотговорна обаче е много трудно..
направо в чужда държава си като изгубен.. офф не знам какво да правя.т.е. засега нищо не правя...просто съм спокойна..от ужасно дълго време не съм била така спокойна... и съм щастлива..
PP:извинявам се за толкова дългия пост..имах нужда да споделя.мерси мила