0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #460 -: Май 26, 2008, 08:40:10 am »
Имаш стъпаловидно покачване, което май показва че има повече от 1 домин.фоликул.
Трябва да те види лекар, по графика не мисля че ще може да определим кога и дали изобщо е имало О.
В този случай графиката може да показва проблем, например в действителност да има 2 фоликула, и че няма О. - но всъщост единият фоликул да се е пукнал.
И обратно - да показва че е имало О. - но всъщност да е нямало.
Това се води СПКЯ и при него графиките не да достоверни и не може да се разчита на тях.

мерси денис..ще изчакам и ще видя и този и следващия месец...засега не искам дс ходя по лекари..за 2 месеца се "оставих " на спокойствие :) до скоро..дори и да се задържи Бт пак говори за 2 фоликула така ли?
*

saraapl

• 2009
« Отговор #461 -: Май 26, 2008, 08:43:37 am »
а има ли шанс за О. на 17 ден от МЦ? Ако се задържи все така висока БТ де ??? мерси
*

saraapl

• 2009
« Отговор #462 -: Май 26, 2008, 23:01:34 pm »
Така .. трябва да споделя с вас момичета .. днес след пълен покой си измерих Бт и беше доста висока-37.7..а и много повръщах след това...знам че не е кой знае какво но на какво може да се дължи..чувствам се много добре даже съм свалила и 6 кг.. Но не гладувам че да ми се повръща... момичета какво мислите ? благодаяр ви преварително милички...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #463 -: Май 27, 2008, 07:33:44 am »
Графиката ти е добре до тук - според мене е имало О. на 13/14 ден от МЦ- но това е до тук графиката. После може да се промени и съответно и мнението ми да се промени.
Графика се коментира от М до М. - това което правим не е много редно и не е много точно, но нали нямате търпение все- така че имай го в предвид.
Когато 'кажа" например- това си е просто пример , а не че при теб е така.
Ако напиша проблем - въображението ви понякога е доста крайно и си мислите някакви ужасии в съвсем друга посока.
Просто не се хващай толкова за думите, когато давам пример.
Примера ми е близо като предположение, но не си мисли че е това.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #464 -: Май 27, 2008, 08:40:33 am »
Точно ужасии не ама.. минават някакви мисли през главата-мисля че е нормално де..мерси все пак и ще гледам да не се "хващам" за всяка дума :)
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #465 -: Май 27, 2008, 10:32:59 am »
saraapl , страхотна графика със сърчица :heartbeat:  пожелавам ти ммного късмет и след някалко дни на сърчицата в графиката да правят и компания доста  :bfp1:
Прегръдки :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #466 -: Юни 02, 2008, 08:39:44 am »
Здравейте аз този месец не меря защото ще си почина малко... около 1/2 месеца ей така само ще пиша кога ми е цикъла :) как сте иначе...успех на всички и приятни летни дни  :wink:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #467 -: Юни 06, 2008, 22:24:45 pm »
Денис здравей.. не съм мерила БТ и все пак вчера следобед я измерих и беше 37.6..знам че не се брои за висока бт тъй като е следобед... както и да е.Още нямам цикъл ама и не съм пила дуфастон та от него мисля че е ..искам да те попитам за слузта..Много е плътна и кремообразна...това дали е признак че скоро ще ми дойде..не помня как беше "правилото" за слузта  :oops: благодаря ти все пак миличка :) целувки..аз съм на диета и да се похваля съм свалила 6 кг и продължавам да свалям защото съмм на фитнес в същото време... до скоро :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #468 -: Юни 08, 2008, 22:18:15 pm »
момичета някой няма ли да ми помогне  :( нещо да ме посуветва освен доктора...на какво може да се дължи това
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #469 -: Юни 09, 2008, 08:39:26 am »
Денис ........................
За слузта ако е белтъкоподобна - има високи нива на естрогените, ако е кремообразна - прогестерон и по-ниски нива на естрогените, НО тя не е критерий, по-който може да се ориентираш какво става.
За диетата и кг. БРАВО! :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #470 -: Юни 09, 2008, 19:52:44 pm »
А нали именно затова пия дуфастона-за прогестерона..или нещо се бъркам..Днес ми е 5 ден на закъснението..Правих си тест обаче не мога да кажа че е отрицателен,също така не казвам че и е положителен..проблема е че втора чертичка има ама е толкова бледаааааа( мога да кажа че не се вижда).Дали е от прогестерона това мила? мерси предварително :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #471 -: Юни 09, 2008, 20:13:28 pm »
Прогестерона не ти оказва никакво влияние на теста за бременност.
Теста ти отчита един хормон /ЧХГ/ който го има само при бременност / или си го приел от вън, ако са ти го били, напр. Прегнил/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #472 -: Юни 09, 2008, 20:16:48 pm »
Забравих  за графиката - ако О. е била в дните 13-17 ден от МЦ /не мога по точно да определя ден/ според мен може и да няма още толкова голямо закъснение
Стискам палци да е станало, разбира се. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #473 -: Юни 09, 2008, 20:18:18 pm »
толкова е бледа чертичката че едвам се вижда.. не знам какво да ти кажа....предполагам че е отрицателен теста но все пак има една многооооо малак надежда в мен...благодаря ти миличка
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #474 -: Юни 09, 2008, 21:05:27 pm »
Миличка, много се радвам за тебе, преди няколко седмици аз имах същия проблем с тестовете направих 2 теста и на двата имаше много , ама много бледа втора черта и какав беше резултата--- ами вече съм в 8г.с., пожелавам ти го от сърце но изчакай два, три дни за следващ тест колкото и да те гложди да видиш резултата, почакаи за да се насити хормона в кръвта а иначе мн. тихичко честито.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #475 -: Юни 09, 2008, 21:09:14 pm »
Мила спри за малко с диетата, че ако си бременна наистина първите 20 дни от бременността са много важни за развитието и оцеляването на плода така че в името на бебо спри с гладуването поне за 9 месеца.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #476 -: Юни 09, 2008, 21:16:24 pm »
Ами да ти кажа аз все си мисля че теста е отрицателен...просто не знам защо е тази малка надежда-нали винаги я има ! Обаче все пак...след седмица ако все още нямам цикъл ще отида на лекар да ме види на УЗ..офф не знам какво да кажа-много съм объркана..и все пак диетата не е някаква много строга-просто ходя на фитнес и не се храня толкова много.. но все пак с гимнастиката се постигат добри резултати..според теб може ли от това да закъснява и да няма нищо??? мерси за вниманието :)
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #477 -: Юни 09, 2008, 21:25:07 pm »
Миличка ако толкова много се ъмняваш направи утре още един тест сас сутрешна урина на мен и на втория тест имаше много бледа втора черта ама много бледа също като твоята, толкова бледа че на няколко човека я показах и половината не я виждаха разбираш колко е била бледа, на другия ден пак беше същата на новия тест, но след 5 дни мале каква плътна черта се появи на нов тест, така че почти съм сигурна че си бременна.
Аз се чувствах също като тебе незнаех дали да се радвам или не, но всички момичета ме укоражаваха че щом я има чертата мкар и бледа значи я има, тлел хормона в кръвта е налице.
Според мен спортуването не влиае на закъснението, така че не е от това, но моя съвет е да спреш с гладуването, яж повече ниско калорични храни но яж нещо. Успех и ако направиш тест веднага пиши.

*
« Отговор #478 -: Юни 09, 2008, 21:26:00 pm »
Здравей, мила, четох няколко пъти днес какво си писала и най-накрая реших да ти пиша. И според мен е добре да намалиш фитнеса малко (не мисля, че от него може да ти закъснява, но ако спазваш диета, особено по-строга, може да има промяна в цикъла ти), не вдигай тежести поне, а по-леки упражнения. Иначе много се надявам да е станало чудото, повтори теста след 48 часа, а ако имаш възможност пусни кръвен. Успех и много ти стискам палци :-)

« Отговор #479 -: Юни 09, 2008, 21:29:02 pm »
Сара :crossfingers: