0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на saraapl
« Отговор #540 -: Юни 18, 2008, 09:12:08 am »
Ами момичета и аз май взех да си мисля че е станало... :) до понеделник много време има и как ще издържа не знам... :) мерси на всички ви милички..пак ще пиша :)

Само толкова ли ще кажеш. Защо си мислиш така. Многоооооо стиснати палци от мен.

*
« Отговор #541 -: Юни 18, 2008, 09:54:43 am »
Дано дано дано  :bighug: следя ти графиката всеки ден и се надявам заедно с теб. Очаквам с нетърпение да прочета прекрасната новина. Късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
DSC00102
*

lawyer

« Отговор #542 -: Юни 18, 2008, 11:18:18 am »
И аз тихичко се надявам всичко да е наред при теб, ама също така нямам търпение да разбера резултата от прегледа (или от теста), днес вече е вторник...???
*
« Отговор #543 -: Юни 18, 2008, 11:19:56 am »
И аз тихичко се надявам всичко да е наред при теб, ама също така нямам търпение да разбера резултата от прегледа (или от теста), днес вече е вторник...???

Днес е сряда  :wink:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #544 -: Юни 18, 2008, 20:38:39 pm »
Видяхме точката с докито...на 27 съм на преглед пак за да видим как вървят нещата... но иначе е там и засега всичко е наред-само по спокойно трябва да го давам :):) охх побърквам се..какво може да не е наред..Не знам докито ми каза че 12 ден е прекалено рано да се каже каквото и да е било но вече в петък ще е тъкмо към 22 дена :) поне си видях точицата-толкова е малка :):) благодаря ви милички..
*
« Отговор #545 -: Юни 18, 2008, 20:42:28 pm »
Миличка разплаках се от щастие!!Честито!Сега се успокой и ще видиш,че всичко ще е наред!!!Целувам те и те гушвам!!!ЛЕЛЕеее....колко се радвам!!!

« Отговор #546 -: Юни 18, 2008, 20:45:06 pm »
Сара,честито миличка.Много се радвам .Желая ти лека да е докрай .СЕга трябва да си спокойнаи всичко ще е наред. :bighug:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #547 -: Юни 18, 2008, 21:43:30 pm »
Мила Сара, не съм се и съмнявала в теб. Толкова жадувана, толкова очаквана, толкова изстрадана мечта най-накрая се превърна в реалност за теб и човека до теб.
Много, страшно много се радвам за вас. Знам колко отдавна се борехте, но винаги сте били упорити и устремени, и ето че онзи там горе на небето възнагради вашите усилия и вашето търпение. 
Пожелавам лека и неусетна бременност и най-сладкото фъстъче  :bori_022: на света.

:bighug:     :balk_46:   :sunshine:
« Последна редакция: Юни 18, 2008, 21:45:02 pm от aksinia »

*
« Отговор #548 -: Юни 18, 2008, 21:44:34 pm »
saraapl много се радвам за теб миличка сега се успокои и ще видиш че всичко ще е наред :bighug:

*
« Отговор #549 -: Юни 18, 2008, 21:47:49 pm »
Сарааааааааааааа, мила, много съм щастлива, видя ли, че чудото е станало, а така се надявах да е така. Честито и съм убедена, че всичко ще е наред. И Леки 9 месеца.
Прегръщам те :-)

*

saraapl

• 2009
« Отговор #550 -: Юни 18, 2008, 23:05:26 pm »
Благодаря ви много и аз :) Но все още докато не е минало всичко и прегледа не каже че всичко е наред не смея да се зарадвам...  :oops: много се страхувам..Пък и да си призная много ме боли сякаш ще ми дойде-не знам само да не съм лош пророк...иначе засега съм добре де..но тези придърпвания в корема-не е ли рано за тях ??? едва 12 ден от закъснението е ( не се знае кога е станало).. спирам да мисля ако дойде дойде-поне ще знам че няма проблем и ако е казал господ ще забременея-не както ми казваха-нямаш Овулация,не знам си какво ,що...щуротии...абе става когато е писано-дано и на мен ми е писано да стана мама... съжелявам за песимизма--може и да е присъщо на бременните...
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #551 -: Юни 19, 2008, 08:17:16 am »
Сара, мили4ка, 4ЕСТИТО :hug2: :smiley_abxb: :cheerleader:
Незнаеш каква голяма усмивка изникна на лицето ми като про4етох,много се радвам за теб, пупупу.
Нека Господ да те пази,по4ивай си пове4ко.
Наи-леките 9 месеца и накрая да гушкаш своята рожби4ка в прегръдките си ти пожелавам от сърце :D:hug2: :hug2:
Малко, по-малко ще се поуспокоиш и вси4ко ще бъде наред :bighug:
Много прегръдки и целувки :cuddle: :cuddle:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #552 -: Юни 19, 2008, 08:30:25 am »
Миличка, така се радвам за теб!
Разбирам те за притеснението ти, след като преди е било така, но сега няма да мислиш лошо!
Лошото вече е назад - дойде време и ти да си щастлива и истински спокойна!
Ох, така съм съпреживявала с теб твоите вълнения и месец след месец разглеждах графиката ти и виждах колко много се вълнуваш, колко нетърпелива си при всеки въпрос към Денис и към всички за твоите графики и ме радваше надеждата ти и вярата ти, въпреки, че сама казваш, че "докторите" ти казват, че нямаш овулация...
Много, много те обичкам и истински се радвам за теб!
Толкова много го изстрада и така го заслужаваш!
Стискам палци на 27-ми доки да ти каже, че всичко е наред и да спреш вече да се притесняваш!
Знам, че ти е трудно, но се опитай да се успокоиш и да изчакаш по-спокойно срещата с доки.
Че нали знаеш-трябва да си спокойна заради точицата, която расте в теб и на която ще дадеш живот!
Прегръщам те, миличка и те целувам!
Желая ти от днес да се свършат вече твоите мъки и притеснения и да започнеш своя прекрасен нов живот със сърчице под твоето сърце!
:bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #553 -: Юни 19, 2008, 09:00:06 am »
Сара, всичко ще е наред, вярвам в това, а и ти трябва да вярваш. Не знам дали са песимистични бременните, но може и да е нормално, но все пак не му мисли най-лошото. Пък и ние сме с теб и ще те покрепяме, поне психически.
Целувки

*

lawyer

« Отговор #554 -: Юни 19, 2008, 10:36:18 am »
Ех, че хубава новина!!!
Светът започва да изглежда по-приятно място, като някой тук се похвали с успех и така припомни на останалите, че надежда и шанс винаги има.
Стискам палци всичко да е наред и едно сладко :bori_020: след 9 месеца.
А ти сега си мисли само положителни неща...
« Отговор #555 -: Юни 19, 2008, 20:02:45 pm »
ехеееееееееее ЧЕСТИТОООООООООО!!!!!! ТИ успя !!!!
ГОЛЯМО ГУШ ОТ МЕНЕ !!!! :hug2:

Спрете Земята, искам за сляза
*

saraapl

• 2009
« Отговор #556 -: Юни 19, 2008, 20:05:37 pm »
чудни сте просто нямам думи :) Иначе днес имам едни пробождания в яйчниците..тъ от ляво ту от дясно..И най накрая преди малко да седна и от двете страни ме болеше//и продължавам да имам едно такова лепкащо и бяло което тече ..прилича на бяла слуз но много разтеглива -няма миризма не ем боли,не щипе...просто мама ми каза че е така по принцип-това е нормално при бременните..така ли е ???  8O не съм имала досега такова нещо..аз попитах и докито но той ми каза че инфекция не е със сигурност и да се успокоя най вече :) благодаря ви че сте тук и ме подкрепяте.тази седмица ще ми се стори цяла вечност...  :?
*
« Отговор #557 -: Юни 19, 2008, 20:12:37 pm »
Видяхме точката с докито...на 27 съм на преглед пак за да видим как вървят нещата... но иначе е там и засега всичко е наред-само по спокойно трябва да го давам :):) охх побърквам се..какво може да не е наред..Не знам докито ми каза че 12 ден е прекалено рано да се каже каквото и да е било но вече в петък ще е тъкмо към 22 дена :) поне си видях точицата-толкова е малка :):) благодаря ви милички..
Честито мила! :DМного се радвам за тебе да знаеш!Сега се пази и си мисли само хубави неща.Всичко ще бъде наред,ще видиш!Прегръщам те! :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #558 -: Юни 19, 2008, 20:15:05 pm »
бихте ли ми изяснили това с течението??? не съм чела дали се дължи на бременност.някоя бременелка няма ли да ми помогне-има ли такова течение??? и ако да-в началото ли още е било.??? мерси
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #559 -: Юни 19, 2008, 20:45:30 pm »
Здравей миличка едно голямо честито от мене аз ти казах че щом я има чертата значи я има та макар и много бледа.Относно течението аз също имам течение като твоето, ту намалява ,ту се увеличава но го има и в предишната ми бременност беше така, така че мисля че няма за какво да се притесняваш, новсе пак можеда отидеш на АГ и да ти направят цитонамаска за да си напълно сигурна че нямаш някакав проблем, но не се притеснявай и да е течение се лекува не е страшно.Целувки.