0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Re: графиката на saraapl
« Отговор #520 -: Юни 16, 2008, 15:26:45 pm »
И аз се присъединявам към момичетата искрено да ти пожелая +++
« Отговор #521 -: Юни 16, 2008, 16:00:21 pm »
Миличка Сара и аз стискам силно палци, дано се похвалиш утре  :wink:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #522 -: Юни 16, 2008, 21:43:45 pm »
Ами теста е отрицателен..не знам какво да си мисля.няма бебе и цикъл няма ... едно от двете е сигурно че ще е...!!! Ами не съм тъжна защото имам много време пред себе си :) благодаря ви за всичко сега ми остава да чакам :)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #523 -: Юни 16, 2008, 22:05:36 pm »
saraapl ,  :bighug:
07.10.2009
« Отговор #524 -: Юни 16, 2008, 22:10:14 pm »
Сара,докато няма лелка ,има надежда.Дано надеждата наделее. :crossfingers:
*
« Отговор #525 -: Юни 16, 2008, 22:44:31 pm »
миличка  :bighug:!!rouzi-anna е много права-докато няма лелка има надежда!!!Дано само не е някакъв проблем!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #526 -: Юни 16, 2008, 23:11:53 pm »
Момичета не е отрицателен..Има я чертичката...много е бледа но по видима от предния път..нямам фотоапарат да я снимам съжелявам....Милички и мъжа ми я видя...Дали е така не знам.другата седмица съм на доктор-в понеделник :) дано дотогава няма лелка и се окаже наистина ++++ резултат.Аз като си направих теста от аптеката ми каза да изчакам поне 3/5 мин а не секунди..И аз като минаха 5 секунди и излезе чертичката едната и си казах айдееее няма нищо..обаче сега си го погледнах и се сетих че момичето каза първо да се изчисти изцяло и да се отбележи всичко идеално..а аз като го видях то беше още леко розово от орината..Т.е. не съм изчакала да се изясни,..Милички има ли шанс???? не мога да престана да мисля затова .....
« Отговор #527 -: Юни 16, 2008, 23:17:13 pm »
Ми да ,има шанс.Май ще ти честитим  :DЩом има втора чертичка,значи е +++Стискам палци .Утре сутрин направи отново тест.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #528 -: Юни 16, 2008, 23:20:50 pm »
не искам :) ще изчакам докито в понеделник-много ми се събра с тези тестове..засега не казвам че съм бременна -просто нямам лелка :):) а дано дано дано... оффф на вас първо ще кажа да знаете каквото и да има :) имам един въпрос мила...дали ако има нещо може да ми е надут корема и да не мога да ходя по голяма нужда  :oops: ( малко ми е срамно че казвам това) обаче е така..от 3 дена почти съм на 0..не знам на какво се дулжи а май не съм чувала бременни жени да казват че имат...как се казва-запек ли? може ли това да е признак ???
*
« Отговор #529 -: Юни 16, 2008, 23:30:03 pm »
Миличка това съм го чувала за бременните жени,че имат запек,както и много киселини.Не съм сигурна на какво се дължи,но съм го чела.Както и честото уриниране.Аз да ти кажа честно,също съм така от няколко дена-запек,киселини и през 5 мин. до WC-то.
А щом си се изтощила от тестовете,най-добре е да направиш както си решила-изчакай прегледа при док.!!!Дано всичка е наред!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #530 -: Юни 16, 2008, 23:35:21 pm »
бладодаря ви милчики...ако чуете нещо за запека казвайте-мисля че съм чувала за това като признак обаче..сега съм нервна и през главата ми минават хиляди неща... пишете каквото и да знаете... обичам ви..денис и ти ми помогни ако си запозната с тези неща повече .. мерси :) ще ви информирам ако ми дойде или нещо такова.и след прегледа непременно ще пиша :) оххх трябва да се успокоя май...ама как-много е трудно.краката ми треперят
*
« Отговор #531 -: Юни 16, 2008, 23:38:41 pm »
Ако можеш се успокой,да не направиш някоя беля.Аз се опитвам да запазя спокойствие,но уви-само мисля,мисля...Притеснявам се,надявам се,отчайвам се и така.....никак не си помагам.
Ако може да се отдадеш на работата и да не мислиш за това ще е много добре.Но съм сигурна,че няма да можеш.Но поне се успокой малко!! :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #532 -: Юни 16, 2008, 23:45:29 pm »
добре мила :) сега си лягами ще чакам...да видимкакво ще стане :) целувки и успех утре мила..дано се похвалиш..
*
« Отговор #533 -: Юни 16, 2008, 23:47:32 pm »
Мерси!
Лека и спокойна вечер!И много сладки сънища
*
« Отговор #534 -: Юни 17, 2008, 04:56:27 am »
saraapl много се радвам за теб дано е това което очакваш и в Понеделник да потвърдиш

*

saraapl

• 2009
« Отговор #535 -: Юни 17, 2008, 08:39:30 am »
Момичета продължавам като едно коте да ходя до тоалетна..снощи търсих из интернет за запека и бременност и открих че именно запека спохожда една бременност до към 3 месец...така ли е ? и аз всъщност не съм сигурна че има бебе-в понеделник ще видя на доки..Но и да има не е ли твърде рано за запек???  :oops:
*
« Отговор #536 -: Юни 17, 2008, 09:10:27 am »
Здравей, Сара, честно казано не знам за запека, но много се надявам наистина да си ..., чак ме е страх да го произнеса. Дано да е така, щом си се уморила от тестове посто не ги прави, само бъди спокойна. Знам, че е трудно, но до понеделник не остана време. Вярвам, че чудото е станало и съвсем скоро ще ни се похвалиш окончателно.
Прегръщам те силно и много ти стискам палци :-)

« Отговор #537 -: Юни 17, 2008, 13:54:13 pm »
Сара  :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #538 -: Юни 17, 2008, 20:25:11 pm »
Ами момичета и аз май взех да си мисля че е станало... :) до понеделник много време има и как ще издържа не знам... :) мерси на всички ви милички..пак ще пиша :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #539 -: Юни 18, 2008, 07:08:39 am »
  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум