0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #580 -: Юни 22, 2008, 23:00:54 pm »
момичета имам един въпрос-доктора ми беше казал за дуфастона да го спирам след приема му само ако теста ми за бременност е отрицателен-обаче аз нали си почивам от него този месец ( пак по лекарско предписание)..Та въпроса ми е сега след като мина прегледа в петък и се окаже че всичко е наред с мен и дай боже и с бебчето да пия ли дуфастон ..т.е. трябва да с еобадя на владимиров нали? Все пак той ми каза поне до третия месец ..  :oops: забравих..
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #581 -: Юни 22, 2008, 23:31:41 pm »
По-добре се консултирай с док, така ще си по-спокойна.
Бебчето ти има нужда от една весела и усмихната мама, нали? :wink:
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 00:31:20 am от _Elfita_ »
« Отговор #582 -: Юни 22, 2008, 23:38:46 pm »
Сара,след прегледа доки ще ти каже какво трябва и не трябва да пиеш :DА ти сега имаш нужда най-вече от спокойствие и силна храна :lol:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #583 -: Юни 23, 2008, 08:37:13 am »
сега не ми се пие нищо да си призная..само да мине всичко добре в петък ... благодаря ви милички :) до скоро и приятен ден ви пожелавам
*

saraapl

• 2009
« Отговор #584 -: Юни 23, 2008, 23:24:21 pm »
ЩЕ МИ СЕ СПУКАТ ЯЙЧНИЦИТЕ О ГЪРДИТЕ.. Ще умра до петък....  :oops:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #585 -: Юни 23, 2008, 23:37:54 pm »
ЩЕ МИ СЕ СПУКАТ ЯЙЧНИЦИТЕ О ГЪРДИТЕ.. Ще умра до петък....  :oops:

Няма, не ти разрешавам  :wink:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #586 -: Юни 24, 2008, 10:50:39 am »
Мила saraapl , ние всички сме с теб и заедно с теб чакаме петък :grouphug:
Всичко ще е наред- виж утре  е сряда-четвъртък и аййдеееееееееее дошъл петъка :D :lol: :wink:
Гушкаме те силно :bighug: :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #587 -: Юни 24, 2008, 21:48:35 pm »
охх милички... :)днес си мисля че всичко ще е наред в петък... :):) дано дано... вчера бях малко разочарована и си мислех само лоши неща, но все пак за всичко си има време.. Ако не ми е писано сега след време ще е :) иначе засега съм чистичка :) до скоро и в петък стискайте палци..

ПП: благодаря че ме изслушахте :)
*
« Отговор #588 -: Юни 24, 2008, 23:28:59 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #589 -: Юни 25, 2008, 21:26:42 pm »
Милички... страх ме е ..дали е нормално това чувство.. Петък е след 2 дена а толкова бавно минава времето....
« Отговор #590 -: Юни 25, 2008, 21:37:24 pm »
Сара  :bighug:спокойно миличка.Разбира се ,че е нормално страха да надделява.Но след 2 дни той ще отстъпи ясто на радостта.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #591 -: Юни 25, 2008, 22:08:56 pm »
Oт няколко дни така като си вземам душ и си пипам гърдите-все търся промяна.. сякаш са целите в бучки..  :? едни такива хем твърди,хем сякаш меки.. нещо средно-не помня досега обаче да са били с такива.. бучки. дали и това е нормално..????
*

saraapl

• 2009
« Отговор #592 -: Юни 26, 2008, 17:13:09 pm »
миличкиии обади ми се доки сега днес от 18 часа съм при него.. Молете се за мен ...
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #593 -: Юни 26, 2008, 17:32:03 pm »
С теб сме миличка и ще се молим за теб. :grouphug:
Бъди спокойна и ще видиш,че ще се върнеш с най-добрата новина от доки- че всичко е наред и че в теб расте здраво и хубаво бебче :D
Ще чакаме тука със стиснати палци да кажеш как е минал прегледа.
 :goodluck: :crossfingers: :goodluck: :babyflips: :crossfingers: :bighug:Много прегръдки :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #594 -: Юни 26, 2008, 17:34:14 pm »
корема ми е една голяма топка...целия е подут .. много съм притеснена не знам как ще издържа днес докато ме гледа той а аз не осъзнавам и гледам в различни посоки и чакам да ми кимне или нещо такова... мале така бях и предния път..аз нищо не виждам и не разбирам.. плаче ми се много съм емоционална днес.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #595 -: Юни 26, 2008, 20:41:33 pm »
 днес уринния тест е отрицателен...не знам какво е това ама.. взех да се отчайвам.. някакъв съвет.кръвен тест?
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #596 -: Юни 26, 2008, 20:56:05 pm »
Мила Сара,
Нали док вече установи бременността ти, защо продължаваш да правиш тестове?
А какво стана днес като ходи на преглед. Пишеш, че те е извикал днес. Няма начин да не помниш какво е казал на прегледа. Просто се успокой и всичко ще изплува постепенно в съзнанието ти. Аз мисля, че всичко ще бъде наред с теб. А тези симптоми за подут корем като топка са ми ги споделяли две приятелки, когато забременяха. Само се успокой. Кога те вика пак на преглед?

*

saraapl

• 2009
« Отговор #597 -: Юни 26, 2008, 21:04:28 pm »
по принцип теста ми каза предния доктор в България да го правя сутрин и да не е след употребата на много вода ако може.. аз изпих повече от 2 литра вода.. даже с извинение ама и пишканото беше като вода-чиста прозрачна вода.. просто не знам.. нещо аз съм явно необразована!!!
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 21:07:28 pm от saraapl »
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #598 -: Юни 26, 2008, 21:15:39 pm »
Лекарят ти да не би да те кара да правиш уринен тест късно след обед? Нали ранен тест за бременност се прави сутринта с първата урина!? И при това ти е казал да пиеш много вода. Аз мисля, че те е накарал да пиеш водата, за да те види по-добре с УЗ /може би коремен УЗ/. А с коремен УЗ май не може да се установи ранна бременност. Най-добре да е вагинален и пак няма гаранция, че ще се види нещо, ако овуто ти е било по-късно.
Най-добре пусни наистина кръвен тест. Някъде някои момичета писаха, че кръвен се прави през 2 дни, за да се установи дали нараства хормона, който показва бременност.
Не можеш ли да отидеш на друг лекар.
Мисля още, че температураа, която поддържаш и симптомите ти наистина говорят за бременност. Пак казвам дано всичко е наред.
Дано да се включат и други по-компетентни от мен. Дано и Денис се вкючи.
Стискам палци.

:bighug:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #599 -: Юни 26, 2008, 21:18:40 pm »
толкова е странно..не знам кога да отида на кръвен.. така няма да стане с тези уринни тестове..или да е рано като предния дето ми излезе втората чертичка или изобщо да не правя.. моял ви за мнение... много съм объркана..