0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: графиката на saraapl
« Отговор #740 -: Октомври 06, 2008, 23:02:22 pm »
Ми случвало се е ако е същата стойност втория ден да се брои за деня на ОВ особено ако БТ започне да се вдига лед това, но ти правиш тестове и от тях ще се ръководиш, но ми се струва че ще е много скоро.

Май имаш право..Теста е с много близки до цвят линийки :) дано имам късмет
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #741 -: Октомври 07, 2008, 14:10:20 pm »
Сега се напънете с милото няколко дни да украсите графиката със сърца и дано да ни зарадваш скоро с прекрасната новина.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #742 -: Октомври 07, 2008, 20:18:28 pm »
теста ми за О. е с две еднакви чертички..не знам дали е нормално такава да е БТ ама така теста ми никога не е бил.чертичките се появиха заедно на първата минутка.. сега да се надяваме че ще улучим момента :) ще пиша пак
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #743 -: Октомври 07, 2008, 22:15:25 pm »
Сара БТ няма какво да те притеснява добре е сега още 1-2 дни сърза сложете и после почивайте. Дано до няколко дни БТ да се вдигне и да не пада поне 3 месеца, пу-пу-пу

*

saraapl

• 2009
« Отговор #744 -: Октомври 07, 2008, 22:52:06 pm »
Сара БТ няма какво да те притеснява добре е сега още 1-2 дни сърза сложете и после почивайте. Дано до няколко дни БТ да се вдигне и да не пада поне 3 месеца, пу-пу-пу

:bighug: ти си златна :) целувам те мила и мерси за успокоението
*

saraapl

• 2009
« Отговор #745 -: Октомври 08, 2008, 08:30:31 am »
 Според тестовете днес ли ми е денят в който съм в О.?  :? Че и БТ падна малко...как точно беше-от 12 до 24 часа след положителния тест май... не съм сигурна...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #746 -: Октомври 08, 2008, 08:31:48 am »
12-48 часа
Дано да стане, успех  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #747 -: Октомври 08, 2008, 19:57:47 pm »
12-48 часа
Дано да стане, успех  :D

Имаме си спукан хубав фоликул :):) много се радвам-докито каза че така като този месец скоро не съм била :) айде да мине всичко както трябва :) сега тепърва трябва да се покачва БТ нали така?
« Отговор #748 -: Октомври 08, 2008, 22:23:03 pm »
Успех Сара.Дано сте успели този месец. :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #749 -: Октомври 09, 2008, 21:19:41 pm »
Успех Сара.Дано сте успели този месец. :crossfingers:

май се съмнявам вече...нещо тази Бт ме притеснява..а и имам съмнения за термометъра... :?до колко дни след предполагаема О. се покачва БТ?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #750 -: Октомври 10, 2008, 09:35:10 am »
До 7 дне след ОВ БТ трябва да се покачи с от 0,3 до 0,5 за да може да се каже че е имало ОВ не се притеснявай има още време а и малко ти трябва само да се покачи, успех мила и дано наистина да ни зарадваш.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #751 -: Октомври 10, 2008, 23:01:33 pm »
Благодаря ... имам едно предчувствие ама за себе си ще го оставя.после ще споделя сега не... вечерта след няколко часа спокойствие на леглото БТ ми беше 37.1.реших за всеки случай и когато вечерта съм спокойна и съм легнала за повечко време да си меря БТ.. ей така за всеки случай.. :) ще пиша ако има нещо ново..засега според вас добре ли се движи графиката ми... ?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #752 -: Октомври 11, 2008, 08:50:18 am »
Миличка според мен графиката ти се движи чудесно, дано и предчувствието ти да е истина успех и прегръдки от нас.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #753 -: Октомври 11, 2008, 15:14:15 pm »
Супер е графиката  :D
Според мен О. може да е била на 15 или 15/16 ден от МЦ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #754 -: Октомври 11, 2008, 20:32:26 pm »
Супер е графиката  :D
Според мен О. може да е била на 15 или 15/16 ден от МЦ.

Благодаря Ви милички...малко се чувствам странно да си призная...не знам дали е от О. която е минала или е нещо друго..Много често ходя по малка нужда ,а аз по принцип ходя най-много по 2 пъти на ден..а сега като не отида до 2/3 часа и започва да ме боли корема все едно че не съм ходила цял ден.И кръста ме скъса през тези последните няколко дни.Дали се дължи на О.? досега не съм била така..Имала съм "странни" дни но все пак в рамките на нормалното преди цикъл..а сега е толкова рано за лелка( и дано не дойде де).  :oops: Ама прекалено много се впрягам и се вглеждам в детайлите  :D всичко ще е наред :) много силно ви прегръщам и се радвам че сте с мен и ми помагате..
ПП: малко съм емоционална тези дни  :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #755 -: Октомври 12, 2008, 07:39:21 am »
Мисли за нещо друго, защото прекалено се вживяваш в МЦ-и и овулации. Мисли, че нищо ти няма, че всичко е наред...
Ако се чудиш дали все пак малко не те наболява кръст или корем, няма как да не те заболи наистина /това внушението е голяма работа  :D/
Мисли за хубави неща и всичко ще е наред  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #756 -: Октомври 12, 2008, 15:38:14 pm »
Мисли за нещо друго, защото прекалено се вживяваш в МЦ-и и овулации. Мисли, че нищо ти няма, че всичко е наред...
Ако се чудиш дали все пак малко не те наболява кръст или корем, няма как да не те заболи наистина /това внушението е голяма работа  :D/
Мисли за хубави неща и всичко ще е наред  :D

Ами мисля си :) даже сега си взимам мъжлето и отивам да се разхождам :) благодаря ти мила
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #757 -: Октомври 12, 2008, 16:16:47 pm »
За нищо  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #758 -: Октомври 13, 2008, 21:17:28 pm »
Мисля да отида на доки да се консултирам защото днес и вчера много за малко ми стана лошо и ми се гадеше..Вчера имах малко неприятни изживявания в банята днес не... не знам дали не се дължи на О.. ама не би трябвало защото тя мина преди 1 седмица.. някой може ли да ме посъветва.. не мисля че е заради бебе защото ми се струва много рано...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #759 -: Октомври 15, 2008, 20:03:22 pm »
Как сте милички? аз съм добре като изключим че малко съм изморена и много ме боли кръста и гърдите..почти нетърпима е болката в гърдите или по точно зърната много ме болят.Искам да попитам възможно ли е да се дължи на О. все още защото аз никога не съм имала такива болки когато чакам да ми дойде лелката..мен ме боли винаги именно след като ми дойде..И сега е малко странно това.. също така гърдите ми около зърната(ореолчетата) са зачервени и зърната са зачервени.. и има едни изпъкнали като пъпчици..На моменти са много изпъкнали на други не са но все пак са много чувствителни..аз обичам и винаги спя по корем но сега от една седмица насам ми е направо невъзможно! дайте ми някакъв съвет-все още не съм ходила на доки-не знам какво да искам да изследвам  :oops: