0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на saraapl
« Отговор #820 -: Декември 10, 2008, 14:11:38 pm »

:bighug: на всички ..след нова година имаме много работа с мъжа ми..май имаме малък проблем с него ,при мен засега всичко е наред.ще пиша когато разбера повече..
[/quote]
Радвам се, 4е отново си сред нас  :D.
Колкото до проблема със съпруга ти, въоръжете се с търпение. Ние с мъжа ми имаме съ6тия проблем, но трябва да гледаме напред и да се надяваме.
Пожелай си едно желание на Коледа, сигурна съм, 4е 6те се сбъдне...

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #821 -: Януари 18, 2009, 15:44:57 pm »
здравейте и от мен :) аз съм добре и си починах добре :) с нови сили съм и мъжа ми също,но сме решили да караме по-полека :) в смисъл че сме на принципа засега поне де-каквото и когато стане..Бт ще меря от следващия месец че този го изпуснах..пък и скоро чакам лелката да ме навести :) По принцип нещата при мен доста добре потръгнаха-цикъла ми се нареди от само себе си..Мога да кажа ,да се похваля т.е. че не ми се налага и да пия дуфастон вече  :D последните 3 месеца напълно си е нормално и това ме обнадеждава много.. ще съм благодарна ако отново ми помагате както преди :) Благодаря Ви за всичко милички..пак ще пиша тези дни .. Мисля че и О. мина преди няколко дена защото ЦС беше много разтеглива и прозрачна.. Онзи ден именно когато се съмнявах за О. си измерих и БТ..беше 37.10.. Аз по принцип съм с Бт около 36.4-36.6 Да се надяваме скоро на отлични резултати :) до скоро
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #822 -: Януари 19, 2009, 07:44:27 am »
С радост ще помагаме
Дано скоро да стане чудото, че ти доста изстрада.
Успех мила  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #823 -: Януари 19, 2009, 12:10:39 pm »
Здравей мила,
радвам се 4е отново си сред нас, заредена с енергия и обтимизъм  :D

*

saraapl

• 2009
« Отговор #824 -: Януари 19, 2009, 19:47:21 pm »
Благодаря Ви от сърце :) аз по принцип си следях как вървят момичетата.. :) просто не съм писала отдавна ама сега от следващия месец и започвам и грфиката си редовно да попълвам :) луци ти как си мила :):) аз ще ходя следващия месец на лекар за да поискам онова от осигурителното дружество :) ама все пак не се насилваме де :) има време.. Мисля че този месец май нещо ще има проблем с О.. освен ако..Денис имам въпросче :) Въжможно ли е да има и лек спад за ден два например само след О. именно..В смисъл да е висока но един или два поредни дни да е леко понижена и след това пак висока? и това проблем ли показва? мерси :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #825 -: Януари 20, 2009, 08:04:53 am »
Да, случва се и е нормално - но все пак зависи от конфигурацията на графиката.
Обикновенно след като Бт достигне своя максимум - може да следват 1-2 дни с лек спад, което се дължи на естрогените, които също бавно започват да се покачват за своя втори /по-лек/ пик.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #826 -: Януари 20, 2009, 21:04:41 pm »
луци ти как си мила :):) аз ще ходя следващия месец на лекар за да поискам онова от осигурителното дружество :) ама все пак не се насилваме де :) има време..
Много се радвам 4е възприема6 не6тата по този на4ин  :D! Само така! За всеки слу4ай, се запи6ете да си 4акате реда, пък те не6тата, ако станат от самосебе си, 4удесно.
При нас не6тата се развиват нормално. Ходихме отново при уролога миналата седница, за да види резултатите от втората спермограма да мъжа ми, които бяха много по-добри от първона4алните. Каза 4е с малко помо6т, не6тата 6тели да се наредят!!! Сега сператозоидите само били малко по бавни от нормалното. Изписа ни ADNDROFERTI, но са много скъпи. За месец е около 100?, а трябва да се пият поне 6 месеца. Но това лекарство е някаква комбинация от добре познатите ни витамини и хранителни добавки (ако те интересува, може6 да влези6 в сайта и 6те се убеди6).
Така 4е ние 6те си продължаваме както досега и след два месеца 6те правим контролна спермограма. Дотогава продължаваме с бебеправенето, за6тото никога не се знае :D.
 :bighug:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #827 -: Януари 20, 2009, 21:52:03 pm »
Mила да ти кажа ние с теб сме и двете в Испания-толкова пари даваме за живота тука че едва ли 100 евро ще ни се опълчат :) дано се оправят нещата още повече..пиши ми на лични после когато можеш точно за какво са тези антобиотици и дали дтават за ползване без да има голям проблем например :) мерси за пожеланията  :wink:
Денис златна си... :)
*
« Отговор #828 -: Януари 21, 2009, 19:52:48 pm »
Сиси, писах ти в4ера на ли4ния, но мисля 4е не си го полу4ила. Не знам какво става  :ask:. Напоследък сайтът на за4атие е много бавен и тромав :(.

*

saraapl

• 2009
« Отговор #829 -: Януари 21, 2009, 23:53:00 pm »
Сиси, писах ти в4ера на ли4ния, но мисля 4е не си го полу4ила. Не знам какво става  :ask:. Напоследък сайтът на за4атие е много бавен и тромав :(.

Не се притеснявай мила :) целувам те ..Днес много ме боля кръста и направо чак ми се ревеше..така беше и предния месец горе долу 8/9 дена преди да ми дойде... :( кофти
*

saraapl

• 2009
« Отговор #830 -: Януари 23, 2009, 20:32:30 pm »
Момичета обилната кремообразна слуз признак ли е МЦ..мисля че до 1 седмица трябва да ми дойде..и кръста не спира да ме боли...  : :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #831 -: Януари 24, 2009, 08:26:27 am »
Кремообразната ЦС покава че нивата на естрогените са по-малко. Характерна е за дните преди О. и след О. Само толкова - по нея не може да се разбере дали е станало или не и дали М предстои.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #832 -: Януари 25, 2009, 14:33:11 pm »
Кремообразната ЦС покава че нивата на естрогените са по-малко. Характерна е за дните преди О. и след О. Само толкова - по нея не може да се разбере дали е станало или не и дали М предстои.

Ами аз по принцип съм склонна да си мисля че е минала О. тъй като имах подобни сипмтоми както миналия месец.. Дано е така де. :) не съм мерила този месец БТ но от следващия цикъл започвам отново.. :) и на доки съответно отново :) мерси денис
*
« Отговор #833 -: Януари 26, 2009, 11:56:12 am »
Какво става с теб, Сиси  :D?
Не попълва6 графиката ти този месец и не мога да те наблюдавам  :lol:.
 :bighug: :goodluck:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #834 -: Януари 26, 2009, 20:16:35 pm »
Какво става с теб, Сиси  :D?
Не попълва6 графиката ти този месец и не мога да те наблюдавам  :lol:.
 :bighug: :goodluck:

Ми какво какво :) значи сега леко усетих днес болки в яйчниците...което ме навежда на мисълта че идва гадината..ама пък гърдите ми не ме болят..по принцип до семица най много трябва да дойде ама знам ли  :D то при мен всичко си е със собствено мнение..Иначе сме доволни от този месец-добър лов беше  :oops: ами ти :):)
*
« Отговор #835 -: Януари 27, 2009, 12:06:19 pm »
Сисинка  :hug2:,

Аз продължавам да си 4акам....

Не знам какво 6те дойде  :ask:, но надеждата умира последна.... :lol:

:balk_21:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #836 -: Февруари 01, 2009, 17:07:22 pm »
Оффф а на мен ми наближава датата за лелка...усещам си аз ама нищо..Има време :) напоследук цикъла ми се закотви на 35/36 дена :) по добре от на 3 /4 месеца  :wink:
*
« Отговор #837 -: Февруари 02, 2009, 11:05:58 am »
Сиси, надявам се да сте ОК. Разбрах за торнадото, което е минало в4ера през Малага...Страхотия... 8O
Радвам се 4е успяхте да регулирате цикъла ти  :).
6те попълва6 ли редовно графиката ти този месец?
 :crossfingers: този месец да е ва6ият....
 :blowingdust:

« Отговор #838 -: Февруари 02, 2009, 16:52:02 pm »
Сара :crossfingers: :bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #839 -: Февруари 02, 2009, 20:31:32 pm »
Благодаря Ви за пръсчетата ама не е мой този месец :) иначе сме добре дам :) даже вече имам и предменструални симптоми.. малко късничко този месец ама... аз съм си така.Иначе обещавам да полълвам графиката си следващия месец редовно :) вече отново започвам борбата и графики и температури.. :) цунки и успех и на вас