0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: графиката на saraapl
« Отговор #160 -: Декември 24, 2007, 10:57:33 am »
Мерси, добре  :D
Празниците идват и дано всяко момиче да получи своя подарък, а ти малко по-късничко но дано да е по- големичък - заслужаваш си го :wink:
Не мисли сега за МЦикли - почини си и се отърси от това напрежение. Няма къде да ходи - вече ти е време за М.
Весели Празници и дано през Новата Година да си получиш чудото!!!

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #161 -: Декември 25, 2007, 20:38:03 pm »
Мерси, добре  :D
Празниците идват и дано всяко момиче да получи своя подарък, а ти малко по-късничко но дано да е по- големичък - заслужаваш си го :wink:
Не мисли сега за МЦикли - почини си и се отърси от това напрежение. Няма къде да ходи - вече ти е време за М.
Весели Празници и дано през Новата Година да си получиш чудото!!!

Мила здравей...дойде ми лелката днес..Първо беше малко розово ама ще си дойде самичко.:) На коледа наистина стават чудеса :):) започвам пак да меря сега БТ и всичко както си му е по ред :) и естествено да чакам и новия МЦ....оххх много съм щастлива....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #162 -: Декември 26, 2007, 08:23:19 am »
Браво!  :D
Много се радвам за теб
Най-после и ти да се успокоиш, ето ти го чудото нали, трябва да сме благодарни и на това...
Хайде горе главата - видя, че стават чудеса, трябва само да сме по-търпеливи
Честита Коледа! :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #163 -: Декември 26, 2007, 19:46:48 pm »
Браво!  :D
Много се радвам за теб
Най-после и ти да се успокоиш, ето ти го чудото нали, трябва да сме благодарни и на това...
Хайде горе главата - видя, че стават чудеса, трябва само да сме по-търпеливи
Честита Коледа! :D

само малко се притеснявам за едно нещо...всичко си е супер обаче не е така както аз очаквам...в смисъл че би трябвало да е червено и то много за този период в който не ми е идвало...пък то едно кафяво и капки..обаче докито каза че и това е цикъл и в най-добрия случай ще си дойде вече много след няколко дни...сега е малко...поне за мен е малко...нали ти казвам капки...ти какво мислиш денис?нали не е нещо сериозно-предполагам ще си текне хубаво до някой друг ден.все пак много време се мъчи горката лелка...очаквам да ми пишеш..:) Весела Коледа и на теб мила и още веднъж мерси за всичко!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #164 -: Декември 27, 2007, 06:41:40 am »
Рано е да се притесняваш, изчакай няколко дни.
При теб има хормонален проблем и е нормално и М да е с някакви отклонения.
Че е кафяво не се притеснявай - получава се когато менст.кръв не изтече веднага от влагалището.
Направи коремни преси или някакви други упражнения,напр.клякания...нещо което да раздвижи тазовите органи /напр.свивания и отпускания -както когато ти се пишка/
Малко,малко но важното е че има М. Всичко ще се оправи  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #165 -: Декември 27, 2007, 19:59:19 pm »
Рано е да се притесняваш, изчакай няколко дни.
При теб има хормонален проблем и е нормално и М да е с някакви отклонения.
Че е кафяво не се притеснявай - получава се когато менст.кръв не изтече веднага от влагалището.
Направи коремни преси или някакви други упражнения,напр.клякания...нещо което да раздвижи тазовите органи /напр.свивания и отпускания -както когато ти се пишка/
Малко,малко но важното е че има М. Всичко ще се оправи  :D

Мерси денис..малко взе да става цвета по-червеникъв..е не супер червено ама ...и това си е нещо  :wink: мерси мила още веднъж и да се надяваме че скоро ще се похваля с цикъл поне на 35-40 дена :) айде мила приятна вечер ти пожелавам....

PP:според мен цикъла ми ще продължи по дълго или ако не текне кръв това си е ...в смисъл дали непременно ще ме държи докато текне кръвта или може и само това да е? малко не ми е ясно за тези неща и затова питам... :oops: до скоро
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #166 -: Декември 28, 2007, 07:46:23 am »
Ако продължи 4-6 дена дори да спира от време на време не е проблем, броиш го за М и не го мислиш

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #167 -: Декември 28, 2007, 19:33:43 pm »
Ако продължи 4-6 дена дори да спира от време на време не е проблем, броиш го за М и не го мислиш

Ами засега е 4 дена и като гледам май леко ама леко се позасили...в смисъл такова си е кафеникаво но все пак е като цикъл и корема ме боли така...мерси много.
имам и друг въпрос-мога ли да пробвам със секс да го "раздвижа"? все пак и упражнения правя...клякам скачам... :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #168 -: Декември 29, 2007, 16:56:57 pm »
Може, щом искаш  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #169 -: Декември 30, 2007, 13:39:24 pm »
Считам за приключен този цикъл.Не беше кой знае какво но все пак 5 дена (вчера включително) имаше това кафеникаво зацапване.Пък и след като ти ми каза за 4-6 дена аз попитах един от докторите които ми препоръча,д-р Сираков,и той ми каза че това за него е цикъл.Все пак е имало зацапване шповече от 3 дена.Така че сега кога според теб да започна с тестовете за О.?И какво мислиш за Т досега?възможно ли е отново да се получи нещо подобно на предната ми графика-т.е. 2 фоликула? 8O мерси много денис че ми помагаш и весело посрещане на новата година :) целувки от мен и слънцето тук в Испания :):)
*
« Отговор #170 -: Декември 30, 2007, 15:47:42 pm »
Едни приятелски съвет от мен.
Хубаво е че след толкова трепелене и притеснения ти дойде. Просто си имла по осъкден от преди м.но съвета ми е след празниците отиди да се прегледаш, сама наеш предполагам че точната диагноза става само чрез преглед , а на теб ти е нужен , защото явно имах хормонален проблем. Количеството менструална крав  понякога зависи и от хормоните и куп други неща. Успех все пак, е исакм да те дрзаня, ако искаш пиши ми ЛС...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #171 -: Декември 30, 2007, 16:20:49 pm »
Считам ................
За сега Бт е добре.
Не мога да ти кажа, кога трябва да започнеш с тестовете.
Ако е останал някой фоликул, който се е превърнал в киста, може този МЦ също да няма О. Не искам да те плаша, просто съм реалист.
Ако те види лекар на УЗ на 10-12 ден от МЦ, ще се разбере какво е положението.
Ако нямаш възможност за това и може да си посволиш повече тестове за О. може да започнеш след 13 ден от МЦ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #172 -: Декември 30, 2007, 18:14:51 pm »
Считам ................
За сега Бт е добре.
Не мога да ти кажа, кога трябва да започнеш с тестовете.
Ако е останал някой фоликул, който се е превърнал в киста, може този МЦ също да няма О. Не искам да те плаша, просто съм реалист.
Ако те види лекар на УЗ на 10-12 ден от МЦ, ще се разбере какво е положението.
Ако нямаш възможност за това и може да си посволиш повече тестове за О. може да започнеш след 13 ден от МЦ.

Записах си час за сряда при докито...Все пак искам пак да ме прегледа но имам един въпрос...мога ли следващия месец някуде около моята дата за предполагаем цикъл да пия дуфастон по схемата която ми каза д-р Сираков?все пак за да сме сигурни че ще има 100% МЦ...? мерси за отговорите милички :) и фанта -не се дразня за нищо :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #173 -: Декември 30, 2007, 19:02:17 pm »
Това трябва да го уговориш с лекар / не с мен/ :D
Когато отидеш   на преглед този МЦ, говори   с   лекаря и за това.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #174 -: Декември 30, 2007, 19:43:00 pm »
Това трябва да го уговориш с лекар / не с мен/ :D
Когато отидеш   на преглед този МЦ, говори   с   лекаря и за това.

Мерси и все пак мнението ти е важно :)  :oops: ще пиш аи на Сираков за повече инфо.до скоро..
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #175 -: Декември 31, 2007, 08:25:58 am »
И после да разкажеш какво е казал... :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #176 -: Януари 01, 2008, 13:17:38 pm »
Денис трябва ли да се притеснявам че Т се вдигна днес до тази Температура?в смисъл не е ли много рано за тези високи температури...:) Знам че се шашкам обаче е разбираемо нали  :oops: мерси мила и ти пожелавам много здраве и щастие през новата година ...и знаеш нали :) НЕка тази е нашата година :):)целувки
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #177 -: Януари 01, 2008, 13:24:10 pm »
Честита и на теб! :D
Нека ти донесе едно малко и усмихнато щастие      

За графиката - не се притеснявай, това нищо не означава.
Според мен всичко до тук е наред.
Отпусни се и мисли за други неща, по-приятни от тази БТ :wink:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

saraapl

• 2009
« Отговор #178 -: Януари 01, 2008, 21:44:26 pm »
Честита и на теб! :D
Нека ти донесе едно малко и усмихнато щастие      

За графиката - не се притеснявай, това нищо не означава.
Според мен всичко до тук е наред.
Отпусни се и мисли за други неща, по-приятни от тази БТ :wink:

Това и ще правя...пък и все пак нищо не се знае може скоро да е моя месец...Днес научих че братовчеда на мъжа ми ще става татко...малко се разтроих защото приятелката му е на 20..и естествено си казах "Защо тя може ,а аз не мога "...но всяко нещо с времето си...може нашето още да не е дошло!мерси денис...продължавам с Т.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #179 -: Януари 03, 2008, 19:00:12 pm »
Имам проблем...или не знам дали е проблем... 8O..започвам.днес Т ми беше много ниска(не можах да я вкарам в графиката защото имаше някакъв проблем).Т беше 36.5...все пак на фона на 36.7 е малко това. и днес докато ходих до тоалетна и видях оше веднъж онези петна от мръсотията която я имаше и предната седмица..Обадих се на доки ама той ми каза че след толкова време на нецикъл това е нещо като нормално...и каза да продължавам с меренето на Т...какво да правя и според теб това нормално ли е ???? мерси предварително денис  8O