А бе защо не ми се публикува постинга?
Пак пиша.
ПО вода да е седмицата за форумите ни: много леки бременности и много здрави деца!
Четих ви джафкането за кухнята...Аз пък ви се чудя как ви стига времето за Интернет! Аз едва успявам да прочета тази тема и да отговоря на 1-2 лични. А така ме човърка да почета малко из другите форуми, да понапиша малко философски и смислени работи, да си изцедя фантазната жлеза, да замразя малко идеи за зор-заман за напред, но няма време. У дома сме две жени и двете вече чакаме мъжът ми да си идва от Бангкок-Мангкок и да се вклЮчва в купона! Дето вика вуйна ми-сигурно се престараваме, но такова престараване, дай, Боже, всекиму! От умора прави да заспиват всички жени в "Зачатие" до главиците на децата си, от разнасяне и гушкане да те болят ръцете, от разходки да са ти откачени краката, да се научат всички тук да ходят немити и несресани, пикочните мехури да се разтеглят изкуствено от стискане да дойде по-подходящ час, мебелите ни да са разбити от детска ръка, къщите ни да са на вили и могили от детски игри, сънят от 5 часа да ти е най-сладкият в живота, игрите с бебето да са ти най-интересните в живота! От какво друго, кажете ми, да умре човек освен от лЮбов по децата си?!