Фуска, и аз бях така, ама като го оставих на мама за 2 дена и звънях през половин час да разбера какво става.
И накрая мама ми вика, абе ти нали отиде да си почиваш, я стига си се обаждала. А мен ме чопли и гложди какво става с него. Та май е нормално да сме лигли и ревли
Цветенце, моите имаха номерация, ама то май гледаш по детето - ако й е удобна тази биберона, за какво ти е да я сменяш. Честито за палчето
Ох, да ви попитам - мамите на по-големите деца - абе само моя ли е екстремист и се катери като коза по мебелите и скача или има и други такива??? Изкара ми акъла миналия ден
Хвърли се от масата върху дивана на разстояние почти метър и съответно се удари в ръба на дивана. То беше рев, то беше стрес... Дайте идея как мога да прекратя тези спортни занимания
През живота си не съм изживяла такъв ужас като го видях да се мята от масата
Някой беше питал по-горе за хигиената - ние от 1 месец си имаме ритуал - всяка сутрин се става, пие се шишето мляко, после седим на гърне /къде свършил нещо, къде не/, после отиваме демонстративно до банята, пускаме водата в тоалетната и мием зъбите. Вечер след шишето също се мият зъби. Човека си знае вече ритуала и като го питаш какво ще прави, показва с пръстче, че ще мие зъбите. Та в тази връзка, майка ми беше чела, че гърнето е хубаво да се затопля преди да седне детето и ние го практикуваме доста. Моя сега си знае - пуска се сешоара и след това се сяда на гърне. Та това е също май един от начините за привикване. А днес успях да го задържа дълго време на гърнето с едни кубчета, че иначе губим бързо интерес и е една кандърма, едно чудо...