0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С килим? Без килим?
« Отговор #40 -: Октомври 18, 2007, 12:21:27 pm »
Ние сме беz килими. Спалнята е с мокет, който с удоволствие бих иzхвърлила, но ние сме под наем и трябва раzреШение на собственика, така че zасега не става. А и беz това искаме да сменяме апартамента...
Килимите от една страна съzдават уют, но от друга толкова трудно се поддържа чистота с тях  :?. Някои от тях ми харесват, но все си представям раzни акари в основата им, където прахосмукачката не стига  :oops:. О, а това с естествената кожа ми е направо ужасяваЩо (ниЩо лично, просто аz съм такава).
За детето е много по_удобно беz килим. Проходилката няма никакви препятствия и не се притеснявам, че може да се обърне в бърzината. Ако детето раzсипе неЩо на пода се чисти лесно и бърzо. А относно падането _ омекотяването идва от памперса  :wink:.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #41 -: Октомври 18, 2007, 14:13:43 pm »
Танче, ще си говорим след още някой и друг месец :wink: И аз така мислех, ама с моя екстремист килима спасява 90% от синките. А за почистването - аз съм супер доволна от моя. Вярно в началото се чистеше трудно, но това е защото беше ръчно подстригван и не беше доизчистен, такава е практиката явно с мароканските ръчно тъкани килими. Сега обаче е много по-лесно и приятно от преди.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #42 -: Октомври 21, 2007, 15:44:02 pm »
В къщи сме без пътеки и килими! Първо ми е много по-лесно за почестване, а и съм наплашена от домашен прах и разните му там акари, и не мога да си представя да имам килим, който да е развъдник на такива гадости! Така или иначе у нас винаги сме с чехли - без значение от сезона!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Мокети,килими?
« Отговор #43 -: Ноември 23, 2007, 16:19:19 pm »
Май темата не е за тук,ама искам да ви
питам нещо! :lol:
Дайте някакъв сайт за мокети и килими в БГ.!
Благодаря ви предварително!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
Re: Мокети,килими?
« Отговор #44 -: Ноември 23, 2007, 16:21:40 pm »

lb2f
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Re: Мокети,килими?
« Отговор #45 -: Ноември 23, 2007, 16:36:54 pm »
Благодаря ти миличка!
Имах предвид магазини,да има и цени ако е възможно! :wink:

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #46 -: Август 20, 2016, 21:53:16 pm »
Вкъщи също не сме имали килим, но сега с детето би било хубаво да си сложим килими, защото иначе е доста студен подът. Бихте ли ми препоръчали откъде мога да си закупя хубави килими на прилични цени?
*
« Отговор #47 -: Август 21, 2016, 01:01:01 am »
Моите са от Икея. Поне при наличието на малко дете на мен ми се вижда безсмислено да давам много пари за мебели. Моите уж са кротки, но никога не се знае. На дъщеря ми за рд някой от гостите й подарил пластелин. Не съм забелязала, имахме много гости. И вечерта половината пластелин беше по килима. Една част се изчисти, другата - не. Добре, че килимът е от Икея и не беше скъп, защото щеше да ме е яд.  И ние имаме само в детските килими. Мъжът ми не е фен, а аз съм доволна, защото на килима повече му се слугува отколкото на паркета.

« Отговор #48 -: Август 22, 2016, 12:11:46 pm »
Много ти благодаря за съдействието, но днес най-накрая успях да си избера килими. Купих си три килима от Карпетмакс . Много са хубави и изглеждат доста качесствени. За детската взех един по-шарен, така че се надявам, ако го съсипе да не личи много  :D , иначе не са скъпи, така че всичко е окей.
« Последна редакция: Август 22, 2016, 14:02:22 pm от jam »