аз се надявам Мели да даде мнение по твоя постинг.
също така, потърси добър гинеколог-специалист по патологична бременност, на който разкажи подробно твоя случай, покажи изследванията и хистологията, и помоли за мнение. също така, потърси имунолог и генетик за консултация. изобщо, опитай се да си направиш поредица от консултации с различни специалисти, за да се обхване целия кръг.
аз не съм специалист, но този израз "анемичен инфаркт" ми говори за нарушено кръвоснабдяване на плацентата. ако е така, причините за нарушеното кръвоснабдяване биха могли да се проучат при теб - повишено кръвно налягане по време на бременността, повишени антифосфолипидни антитела, проблеми с щитовидната жлеза, гестационен диабет, генетични проблеми с тромбози и др.
ако има някоя от тези причини, голяма е вероятността да се повторят и при следваща бременност. пак казвам, говоря условно и не съм специалист.
ако си от София, за добър акушер-гинеколог с опит в тези неща бих ти препоръчала д-р Виолета Димитрова. можеш да я намериш в клиниката на 10-тия етаж на Майчин дом сутрин, а следобед - в медицински център Фемина (имат сайт с адреси и телефони). за генетик - доц.Кременски от 14-тия етаж на Майчин дом.
уви, имунолог в София не зная да препоръчам, аз съм ходила при доц.Конова в Плевенския инвитро център. тя е отличен специалист, ако можеш да идеш при нея - най-добре.
изобщо, не се осланяй на думите, че всичко е наред. то нека си е наред, но ти си се подсигури, че си направила необходимото. така ще си по-спокойна следващия път.