0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
преливане на имуновенин
« Отговор #20 -: Ноември 02, 2005, 09:51:16 am »
Е как така е преминало от Инвитро в ИКСИ? Предварително не са ли знаели положението? Между другото точно антиспермалини и антиоварялни се преодоляват с ИКСИ. А  при ИКСИ-ТО,специално в България % процента на успеваемост е по-нисък....Все пак не се разбра бременна ли си? Ако си много щастие ти желая! А ако не е станало ще стане, с теб сме!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
преливане на имуновенин
« Отговор #21 -: Ноември 02, 2005, 10:25:56 am »
Цитат на: TianA
Аз правих ин витро ( преминало в ИКСИ) в Чикаго. Не са ми вливали нищо, не са ми правили и изследвания за антитела. Процента на успеваемост в моята клиника е 45. Смея да твърдя че е най - добрата в целия щат.

То май в Чикаго не е една клиниката в която се прави ин-витро 8O . Тук се говори за една в която работят проф.Кулам и д-р Русев. Те се занимават и със имунология, така че ако си попаднала там със сигурност още преди опита да са ти направили изследване за антитела и да не се е стигнало до тук. По повод успеваемостта, май в другата клиника е по-висока. Защо не направиш пак проучване?!
*
преливане на имуновенин
« Отговор #22 -: Ноември 02, 2005, 21:45:30 pm »
А след неуспешният опит направиха ли ти изследването?
Остави няма значение, та ти си вече бременна  :lol:
Желая ти лека и безпроблемнна бременост и повече положителни емоции
*
преливане на имуновенин
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2005, 04:51:18 am »
Браво Тиана!  :)  Много се радвам, че мисията е приключила успешно за теб! Желая ти лека и успешна бременност и много щастие!
Можеш ли да ми изпратиш линк към тази класация на американски клиники да видя какво е положението в моята околия  :wink: ?
Life is good.
Do what you like,
like what you do.