Здравей Никол,
Това, което се сещам да ти кажа относно паричките е следното. Ако имаш дебитна карта по-добре да са в нея, има банкомат в двора на Шейново. Ако нямаш такава възможност, си пазете паричките в стаята, защото след като ме изписаха ми казаха, че имало някакъв тип, който от време на време го изпускат и минава през стаите, затова портмонето с парите-в теб. Аз бях самичка в стая и ако го знаех преди това нямаше толкова спокойно да си оставям всичко и да се разхождам напред-назад. По време на операцията можеш да си вземеш паричките с теб, а сигурно има и вариант да си дадеш част от парите, преди да те оперират. Иначе аз плащах след операцията.
Аз може би другата седмица в сряда ще съм на контролен преглед. Така че ако ми кажеш кога ще те приемат, да ми дадеш някакъв мобилен, мога да мина да те видя.
Ако не, пожелавам ти хубави резултати. помни, че наистина нищо, ама нищо страшно няма в тази интервенция. На сутринта след операцията, когато ми казаха, че мога да ставам бях напрегнала всяко мускулче, съзнанието ми очакваше болка, НО нищо подобно. Все едно имаш мускулна треска и това е...
Силно те прегръщам с пожелание само за едно-много спокойствие!