0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

лапаро през ноември
« -: Октомври 18, 2005, 21:29:06 pm »
...при др Попов в Шейново. Има ли някое моми4е от вас което ще прави тогава при него?
<script type="text/javascript" src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js"></script><script>if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('4dfed795-c39f-4876-bce5-5507b62ec46e');</script><noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/pregnancy-calendar">Baby & Pregnancy Countdown Ticker</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>!</noscript>
*

helios

лапаро през ноември
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2005, 09:48:45 am »
Zdravej,
doskoro samo chetiah forumite, no maj e vreme da se vkliucha. Moze bi dnes shte govoria s Popov, za laparo prez noemvri i ako triabva da e predi ovulacia shte sam niakade 10-12.11 pri nego. Estestveno ako toj ima vazmoznost za togava  :roll:

Пиши на кирилица!
*
лапаро през ноември
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2005, 13:38:27 pm »
хм, и аз се замислям по същия въпрос. Даже досега смятах кога ще съм в цикъл и кои са подходящите дни. Ама не съм решила твърдо за ноември, може и до декември да откарам. Но ако е ноември, датата, която е подходяща за мен е 18-ти. Сега остава да убедя и доктора в това, че ще ми е за втори път:)
Да държим връзка?:)

*

helios

лапаро през ноември
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2005, 15:48:08 pm »
Днес се чух с Попов, той ми даде стационарен телефон, където трябва да си запиша час. Там ми казаха да звънна утре преди 12.00ч. Вече имам нужното наравление, остава да се видя с Попов и да уточним подробностите. Дано не се наложи да чакам до декември, защото съм на етап "колкото по-бързо, толкова по-добре"   :wink:
*
лапаро през ноември
« Отговор #4 -: Октомври 20, 2005, 17:21:26 pm »
Желая ти късмет и добри резултати:)

лапаро през ноември
« Отговор #5 -: Октомври 20, 2005, 21:53:04 pm »
Аз говорих и с него и с акушерката , на 26.10( право от самолета!) съм на изследвания сутринта, а следобед ще се видя с Попов. Айде да се видим там искате ли? Хелиос, живот и здраве и мойта ще е около 10-12
<script type="text/javascript" src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js"></script><script>if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('4dfed795-c39f-4876-bce5-5507b62ec46e');</script><noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/pregnancy-calendar">Baby & Pregnancy Countdown Ticker</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>!</noscript>
*

helios

лапаро през ноември
« Отговор #6 -: Октомври 21, 2005, 13:23:25 pm »
Днес си записах час за Попов на 25.10 в 12.30ч. След като говоря с него ще напиша какво сме се разбрали и дали ще успее да ме вмъкне за ноември. А какви изследвания трябва да се направят?
*
моето лапаро май ще е на 18ти ноември
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2005, 14:53:33 pm »
Здравей.
Засега Др.Попов ме

записа за 18ти ноември.Остава ми само да взема направлвние от личната докторка.....
В понеделник ще кажа със сигурност дали ще съм на 18ти...Доскоро :roll:
*

helios

лапаро през ноември
« Отговор #8 -: Ноември 14, 2005, 10:36:10 am »
Zdravej Neri, az sam na 17.11, na 16.11 postapvam, za momenta sam govorila za VIP staia, nadiavam se da sam v neia, mozesh da dojdesh, da se zapoznaem, az shte bada tochno sled operaciata, kogato ti postapish, taka che neznam kolko shte sam adekvatna, no shte me izvinish.
Uspeh!  :wink:
*
лапаро през ноември
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2005, 17:16:03 pm »
Здравеи Хелиос....утре сутринта съм при Попов и Духовников...от последното, което ми каза Духовников,на 18ноември е комисията и може би лапарото ще е на 21 или 22 ноември...Искам по бързо да минава ,,,,,Може би ще се разминеме за малко...
Утре 6те пиша пак..Ако не се засечем УСПЕХ от мен и стискам палци . :wave:  :comm:
*

helios

лапаро през ноември
« Отговор #10 -: Ноември 15, 2005, 14:54:41 pm »
Здрасти Нери,
значи наистина за малко ще се разминем. На мен ми казват, че най-вероятно в събота сутринта ще ме изпишат, а при така стеклите се обстоятелства, най-вероятно ти най-рано ще влезнеш в неделя. Аз говорих за ВИП стаята, там удобството е, че може да има човек при теб през целия ден. Уж ми обещаха, но ще видим утре като постъпя.
Уж психически съм подготвена, вече наистина много ми се иска бързо да мине, и, естествено резултата да е добър, защото при мен няма съмнение за нищо, просто поликистозни яйчници, имам си овулация, пука се фоликула, но бебе няма. Така че най-вероятно има някакъв проблем при тръбите...Правя сметки без кръчмар, но да видим.
Днес съм тук някъде до 16.30, и след това ще вляза в интернет след като дойда на работа и ще пиша как е минало.
На теб ти пожелавам спокойствие преди операцията и хубави резултати след нея, които дават предпоставка за бързо възстановяване. Стискам палци и се надявам след това пак да срещнем тук! :balk_602:
*
лапаро през ноември
« Отговор #11 -: Ноември 15, 2005, 17:19:05 pm »
Здравеи Helios..Аз последно постъпвам в четвъртак  на 16.11.
Пожелавам ти всичко
 да мине по мед и масло.....ще гледам да мина в четвъртак след обяд-или привечер да те видя..УСПЕХ.ГОРЕ ГЛАВАТА..ДОСКОРО :)
*

Anonymous

лапаро през ноември
« Отговор #12 -: Декември 14, 2005, 17:45:10 pm »
здравейте мацки и аз ще сам при др.Попов и бих искала да ви попитам относно запла6тането,аз питах какво е нужно да си платя тои ми каза 4е трябва да си платя за екипа за престоя и за операцията.по принцип аз имам вси4ки здравни осигуровки платени и тъй като си взимам талон за хоспитализация от ли4ния лекар,ми казват,4е не би трябвало да платя за самата операция.така ли е или не е така.естествено ,4е сте се отблагодаря на доктора,но бих искала някои да ми каже какво се прави нямам си и на идея.ще съм ви много благодарна ако полу4а някакъв отговор.
лапаро през ноември
« Отговор #13 -: Декември 14, 2005, 18:22:27 pm »
Здравей Госте,
що се отнася до различна информация, може да прочетеш в темата " за всички, на които им предстои лапаро" аз съм я започнала и много момичета са добавяли. Що се отнася до заплащането, при всеки е различно, но най-лесно е, когато се уговаряш в прав текст да попиташ точно каква сума ще ти излезне всичко, за да можеш да се подготвиш. Просто не мога твърдо да ти кажа някаква сума и тя да важи за теб. Може просто да си платиш престоя, който някаква смешна сума на ден, аз бях във Вип стая и ми струваше по 40 лв на ден. Има и една такса 100лв за фондацията по лапароскопия. Едни 100лв за избор на лекар...
Това са класическите такси, особено когато става въпрос и за талон за хоспитализация. Пожелавам ти хубави резултати и ако има още нещо, смело питай!
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
*

nicoleocean2000

лапаро през ноември
« Отговор #14 -: Декември 14, 2005, 19:54:40 pm »
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ "СЛАН4ИЦЕ_ГЕРИ" ЗА ОТГОВОРЪТ.АЗ СИ ГО ПОПИТАХ ДИРЕКТНО ЗА ПЛАщАНЕТО И ТОИ МИ КАЗА ТО4НО ТОВА КОЕТО МИ ПИшЕш И ТИ.ДРУГАТА СЕДМИЦА щЕ СЪМ НА ОПЕРАЦИЯ  :? АЗ СЪМ И ОТ ПРОВИНЦИЯТА И щЕ СЪМ САМИ4КА НЯМА КОЙ ДА ДОЙДЕ С МЕН И ТРЯБВА ДА СИ НОСЯ ПАРИ4КИТЕ ТА ДОРИ НЕ ЗНАМ СЛЕД КАТО МЕ ИЗПИ6АТ ЛИ СЕ ПЛАщА ИЛИ НА ВЛИЗАНЕ КАТО МЕ ПРИЕМАТ?МОЯТА ДИАГНОЗА Е шОКОЛАДОВА КИСТА С ХАРАКТЕР НА ЕНДОМЕТРИОЗА,ДОСТА КОФТИ Е АЗ СЪМ САМО НА 23,АМА КАТО ГЛЕДАМ ТАМ МАЙ САМО МЛАДИ МОМИ4ЕТА ХОДЯТ.щЕ ВИ ПИшА ДА КАЖА КАКВО СА МИ ОТКРИЛИ СЛЕД ЛАПАРОТО И КАК Е МИНАЛО ВСИ4КО. :P  :P  :P
лапаро през ноември
« Отговор #15 -: Декември 15, 2005, 09:59:17 am »
Здравей Никол,
Това, което се сещам да ти кажа относно паричките е следното. Ако имаш дебитна карта по-добре да са в нея, има банкомат в двора на Шейново. Ако нямаш такава възможност, си пазете паричките в стаята, защото след като ме изписаха ми казаха, че имало някакъв тип, който от време на време го изпускат и минава през стаите, затова портмонето с парите-в теб. Аз бях самичка в стая и ако го знаех преди това нямаше толкова спокойно да си оставям всичко и да се разхождам напред-назад. По време на операцията можеш да си вземеш паричките с теб, а сигурно има и вариант да си дадеш част от парите, преди да те оперират. Иначе аз плащах след операцията.
Аз може би другата седмица в сряда ще съм на контролен преглед. Така че ако ми кажеш кога ще те приемат, да ми дадеш някакъв мобилен, мога да мина да те видя.
Ако не, пожелавам ти хубави резултати. помни, че наистина нищо, ама нищо страшно няма в тази интервенция. На сутринта след операцията, когато ми казаха, че мога да ставам бях напрегнала всяко мускулче, съзнанието ми очакваше болка, НО нищо подобно. Все едно имаш мускулна треска и това е...
Силно те прегръщам с пожелание само за едно-много спокойствие! :balk_602:
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
*

nicoleocean2000

лапаро през ноември
« Отговор #16 -: Декември 15, 2005, 12:29:38 pm »
отново здравей, Гери!много ти благодаря за толкоз пълната информация.та зна4и аз ще съм най-вероятно в сряда или 4етвъртак там  бих искала да се 4уя с теб имаш ли icq nomer-191931382 това е моят,или пък skype-   nicole_ocean2000 ми е потребителското име.понеже имам някакъв проблем с изпращането на ли4ни съобщения за това не мога да си напиша мобилния номер,за което се извинявам.ще се радвам да те 4уя и поговоря с теб.аз до сега имам 4 операций от друго естество така 4е не ме е страх.до скоро и адски много съм ти благодарна за цялата информация.