Мен не ме тревожи чак толкова обстановката в болницата. По-скоро се страхувам от липсата на внимание и невежеството на тукашните лекари. Не държа, а и не мога да си позволя престой в болница тип- 5 звезден хотел, но искам поне малко от малко обстановката и отношението да ме накара да се отпусна и да не се страхувам нонстоп за мен или за бебето. Чували сме какви ли не истории, за които и да е град в България, но повярвайте в провинцията положението е трагично. А отношението на лекарите под всякаква критика. Знам, че и тук всеки ден раждат жени не е нещо нечувано нали, но не мога да понеса това, че защото с цял зор си позволявам да ходя на преглед в София при специалнист не ми се обръща нужното внимание и дори си позволяват да се гаврят със страха на които съм била подложена, за да го имам това дете. И даже да ви кажа предпочитам Майчин дом пред тукашното родилно. Не съм сигурна, че ще попадна на лекар, които ще ми обърне кои знае какво внимание в София, но ще съм по-спокоина за детето си. Извинете ме, че се отпуснах емоционално, гледам да се въздържам напоследак.
А за Тина Киркова питам защото там оперира д-р Благоева, която познавам лично и ми е един от вариянтите.
За килограмите момичета какво да ви кажа, я не се излагайте като ги качите така и ще ги свалите. Има къде къде по-важни неща. Единствено ако са прекалено, прекалено много е вече вредно да не кажа опасно пък и не вярвам на някои да му е приятно да не може да ходи заради тежестта си. Яжте си каквото е необходимо, за да сте здрави и не се отпускайте само заради разни бабени деветини от рода на- Яж за двама. Въпроса е бебчето да се развива добре и вие да се чувствате оптимално конфортно. Такива от сорта няма да ям много, за да не си разваля фигурата и от това да страда бебчето е направо непростимо, както и обратното. Според мен е излишно да се обсъжда такава тема тук.