0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

zaek

тест за бременност?
« -: Октомври 16, 2007, 14:43:22 pm »
можете ли да ми кажете кога да си направя тест за бременност? овулацията ми беше преди 2 седмици /този път успях да я засека/, а М тр да ми дойде утре. дали е още много рано за тест или мога да си направя? не се чувствам като преди менструация /нямам все още пмс, а при мен  по принцип е ужасен няколко дни преди да ми дойде..../. само се чувствам мн уморена и от няколко дни ми се гади /възможно е да е и от ужасното време, което настана, някоя настинка/. така или иначе много се надявам да е станало бебето....
та кога е най-добре да си направя тест/
*
Re: тест за бременност?
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2007, 14:57:54 pm »
Знам, че нямаш търпение да си направиш тест, но моят съвет е да изчакаш поне един ден закъснение!
Стискам палци, успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2007, 15:23:40 pm »
моят тест показа 2 чертички 3 дни преди датата на М - 12 дни след ову.
но знам, че при някои тестове, и при някои хора може да не отчете толкова рано...

*
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2007, 15:26:28 pm »
Вдругиден с първата сутрешна урина. Така ще поспестяваш от тестове и няма да се надяваш/разочароваш излишно! Успех!
« Отговор #4 -: Октомври 16, 2007, 16:10:05 pm »
Вдругиден с първата сутрешна урина. Така ще поспестяваш от тестове и няма да се надяваш/разочароваш излишно! Успех!
И аз мисля така :crossfingers:
Защо не се регистрираш ?И да пишеш какво е показал теста.
« Отговор #5 -: Октомври 16, 2007, 16:46:16 pm »
регистрирах се :D аз имах регистрация но не мога да си спомня паролата. нищо- сега щесъм с това име. зна4и ще чакам още 2 дни....умирам от нетърпение обаче. кой тест е най-подходящ? в аптеките има мн видове но не знам кой ще отчете правилно.....
« Отговор #6 -: Октомври 16, 2007, 16:58:49 pm »
нищо не ти пречи да си направиш един тест най много да бъде отрицателен.Не са скъпи кам 3-4 лв.са.Аз си направих тест един ден преди да ми дойде и ми показа положителен :bfp: и наистина беше така нищо че после загубих бебето.Според мен най надежни са Шуерчойс (незнам точно как се изписва а латински букви за тов го пиша така) лилаво и бяло е на опаковката касетъчен тип.Преди това си бях взела един друг и ми показа отрицателно а пък бях сигурна че е станало.Успех и дано да ти покаже  :bfp: :crossfingers: пък после ще  :babbycarrage:
*
« Отговор #7 -: Октомври 16, 2007, 17:57:01 pm »
Какъвто и да вземеш ще свърши работа. Първата ми бременност беше отчетена от най-евтиният тест - за 1лв. и то при положение, че нивата на ЧХГ при извънматочната обикновено са ниски (а моята първа бременност беше такава).
« Отговор #8 -: Октомври 16, 2007, 18:52:33 pm »
Смятам че може всеки да ти отчете ,но пазара е засипан от много марки .Аз си вземам Шуарчек.
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2007, 10:49:26 am »
днес направих тест шуърчек, но нямаше втора черта... вчера трябваше да ми дойде, значи днес ми е първи ден закъснение. на кутийката на теста пише, че отчита от първия ден но дали е възможно все още да е рано и затова да не показва? засега нямам никакви признаци че м ще ми дойде /няма пмс/. почвам да се обърквам вече, толкова много се надявам а сега трябва да се разочаровам отново. кръвните тестове от кой ден на закъснението отчитат бременност и дали е по-добре да си направя кръвен? решила съм ако не ми дойдедо понеделник, да отида на гинеколог но дали при подобно все още малко закъснение ще може дасе разбере нещо на ултразвук? ох, и аз с моите въпроси....
*
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2007, 10:54:22 am »
Кръвния тест може да го направиш веднага.
 :crossfingers:
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2007, 10:56:17 am »
днес направих тест шуърчек, но нямаше втора черта... вчера трябваше да ми дойде, значи днес ми е първи ден закъснение. на кутийката на теста пише, че отчита от първия ден но дали е възможно все още да е рано и затова да не показва? засега нямам никакви признаци че м ще ми дойде /няма пмс/. почвам да се обърквам вече, толкова много се надявам а сега трябва да се разочаровам отново. кръвните тестове от кой ден на закъснението отчитат бременност и дали е по-добре да си направя кръвен? решила съм ако не ми дойдедо понеделник, да отида на гинеколог но дали при подобно все още малко закъснение ще може дасе разбере нещо на ултразвук? ох, и аз с моите въпроси....

Кръвен тест ще покаже.

lb2f
« Отговор #12 -: Октомври 18, 2007, 13:55:12 pm »
Не губи време и тичай да правиш кръвен :crossfingers:
*
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2007, 14:57:34 pm »
Кръвен тест от 10 ден след ову.
За лекар е много рано. Най-малко седмица закъснение ти трябва и пак не е сигурно.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2007, 21:27:00 pm »
днес направих кръвен, но ми казаха 4е не съм бременна. има ли някаква вероятност да не се е отчело правилно? има ли зна4ение по кое време на деня се прави? аз отидох в ранния следобед.....ох,хич не ми хареса тоя резултат. а още не ми е дошло....при предната бременност тестът ми отчете чак когато бях във втория месец и то с мн невидима втора черта....може ли да се дължи на някакво ниво на хормоните което е при мен? между другото- имам леко повишен тестостерон- това оказва ли влияние?
« Отговор #15 -: Октомври 20, 2007, 22:02:22 pm »
Заек,мила мисля че кръвния по принцип не греши .Дано при теб е сгрешил ,но не ми се вярва.
*
« Отговор #16 -: Октомври 20, 2007, 22:24:48 pm »
Не - не греши, ако е направен навреме.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #17 -: Октомври 20, 2007, 23:05:45 pm »
И аз мисля че не греши...съжелявам миличка...следващия месец (ако не този де) ще бъде твой се надявам...:) успех мила
« Отговор #18 -: Октомври 31, 2007, 16:48:04 pm »
учера докторът каза че засега има бременност...остава само да се задържи. стискайте ми палци като отида след 10 дни всичко да е нормално.
значи тестовете не винаги показват вярно...
« Отговор #19 -: Октомври 31, 2007, 16:51:43 pm »
zaek стискам палци, скъпа  :goodluck: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]