0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: тест за бременност?
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2007, 17:28:43 pm »
значи тестовете не винаги показват вярно...

Не - кръвният тест не греши. Явно овулацията ти е била по-късно и за това не е отчел бременността. Ако съм на теб ще посетя още един лекар! И ако и той констатира бременност ще е добре да ни кажеш в коя лаборатория ти правиха бЧХГ-то.
« Последна редакция: Октомври 31, 2007, 17:35:47 pm от Lan »
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #21 -: Октомври 31, 2007, 20:58:35 pm »
значи тестовете не винаги показват вярно...

Не - кръвният тест не греши. Явно овулацията ти е била по-късно и за това не е отчел бременността. Ако съм на теб ще посетя още един лекар! И ако и той констатира бременност ще е добре да ни кажеш в коя лаборатория ти правиха бЧХГ-то.

Напълно подкрепям! При мен беше късна и на 3 ден закъснение кръвния показа едво 8,3. Стискам ти палци!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #22 -: Октомври 31, 2007, 21:56:13 pm »
Заек,кръвния не греши,както са ти казали момичетата -късна ову.Стискаме палци всичко да е наред :crossfingers:
*
« Отговор #23 -: Октомври 31, 2007, 22:02:42 pm »
Зайче, хайде дано е късна ову и всичко да е наред!  :bfp:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2007, 00:29:17 am »
А кога е най-подходящият ден за кръвен тест?и има ли изобщо такъв ден де? аз съм петък на кръвен защото малко ми закъснява ама май не е за това де(т.е. не съм бременна)...и все пак от него ще разбера нещичко все пак :) нали така
« Отговор #25 -: Ноември 01, 2007, 09:58:22 am »
Охо,Сарал,защо да не си бременна ,не е изклучено.Айде ще устискаме до утре,силно съм стиснала палците да знаеш.Чакаме новини утре. :crossfingers:
« Отговор #26 -: Ноември 01, 2007, 09:58:53 am »
ами тук просто няма при кой друг лекар да отида....всички останали разполагат с някакви допотопни апаратури. предния път така не успяха да разберат че имам мисед, та след като обиколих няколко кабинета, в които казваха че нищо не се вижда, попаднах на този доктор, където даже и аз,която не разбирам от такива неща, успях да видя всичко на монитора.......
е, най-ясно ще стане другата седмица в петък, когато ще ходя пак да ме гледа. дано да се развива нормално.
а кръвния тест си го правих, когато ходих до софия, защото хич не вярвам на нашите лаборатории тук. правих го в лабораторията "кандиларов" близо до ндк.
*
« Отговор #27 -: Ноември 01, 2007, 11:35:48 am »
Zaek, сега прегледах старите ти отговори - има 9 дни разлика м/у уж отрицателния ти тест за бременност и прегледа при лекар. Е, това просто не е възможно дори и при късна овулация. Намери начин да отидеш при друг добър лекар с качествена апаратура и/или нов кръвен тест за бременност. 
« Последна редакция: Ноември 01, 2007, 11:37:26 am от Lan »
« Отговор #28 -: Ноември 01, 2007, 16:15:06 pm »
апаратурата е супер... аз по-скоро се съмнявам в качеството на кръвния тест. ще чакам до петък следващата седмица- да видим как ще са нещата. иначе си имам симптомите- повръщане, болки в гърдите и т.н. то чакането е най-изнервящото нещо, но ще стискам палци и ще си чакам...
*
« Отговор #29 -: Ноември 01, 2007, 17:08:49 pm »
 :crossfingers: и от мен
*
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2007, 18:09:30 pm »
zaek, разбира се, че решението какво ще направиш си е само твое. А моят съвет е такъв точно, за да не чакаш и да се успокоиш. Ако втора лаборатория/лекар потвърдят бременност се успокояваш, а ние имаме едно наум за Кандиларов. Ако обаче бременност няма, това което се е видяло в матката може да е нещо друго и така или иначе е добре да те види втори лекар! Успех!
« Последна редакция: Ноември 01, 2007, 18:11:50 pm от Lan »
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #31 -: Ноември 06, 2007, 20:04:34 pm »
Зайче, как си? Дано скоро имаш добри новини за споделяне!!! :crossfingers: :bighug: