0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

шуарчек
« -: Октомври 21, 2005, 12:28:32 pm »
Здравейте искам да попитам нещо защото спорим с една приятелка. Тя си прави тест шуарчек една седмица преди датата на очакваната менструация и се появила контролната линия нормална и където трябва да е другата линия се вижда очертание, но не е чветна. Според мен това е отрицателен тест, след като втората линия не е цветна нали? А и е много рано за тест според мен.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
шуарчек
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2005, 12:48:10 pm »
Отрицателен е.
Пък и е рано.
А това очертание е просто вдлъбнатина, където би трябвало да е втората черта.
*

Anonymous

шуарчек
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2005, 15:05:33 pm »
Нямах възможност да Ви пиша тези дни но тя направи 2 тест пак преди закъснението само че лента, аз го видях има наистина 2-ра черта с цвят но е много много бледа. Но го е правила вечерта, не с първа урина.Според Вас възможно ли е при липса на бременност да се появи тази черта?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
шуарчек
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2005, 17:17:35 pm »
Възможно е да има оплождане, но бременност да не настъпи.
Възможно е и да настъпи.
шуарчек
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2005, 11:02:54 am »
Бременна е. Можеш да и честитиш.
шуарчек
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2005, 16:35:16 pm »
Абе Лали тва с длъбнатината и аз съм го виждала. В месеца, в който все пак имах ЧХГ, макар най-високо да стигна до 3,99, но имах точно такъв тест.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
шуарчек
« Отговор #6 -: Октомври 28, 2005, 17:11:58 pm »
И аз мисля, че момичето е бременно
Госте, чертата ще се засили след закъснението вече
*
шуарчек
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2005, 19:07:02 pm »
вдлъбнатина и аз съм виждала,тя не е показател, но щом и закъснее - вси4ки ще й 4еститим ...
Моми4ета ,защо толкова много бързате да правите тестовете, а не си 4акате закъснението. Нима не е по-голямо разо4арованието след ранен положителен тест и последващ го мензис!?