0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Инфекция в Т. Киркова?
« Отговор #100 -: Октомври 24, 2007, 15:21:08 pm »
Бебе2007, какво да ти кажа - аман от хора, дето не могат да си почистят собствената къща и все някой друг им е виновен... Дано детенцето има късмет и да се оправи... Не знам... нямам думи... Всичко ни е такова в загубената държава... :?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #101 -: Октомври 24, 2007, 16:39:32 pm »
днес разбрах, че майката на детенцето, което е в кома, е пациентка на д-р Владимиров ...

Да, така е и това е нейния 3-ти успешен опит.
Дано всичко завърши с щастлив край. Моля се за нея и бебето!

Боже, какъв ужас... Тия хора са за растрел, а не за съд.  :xТо в България осъден лекар май няма. Дано Господ се смили над бебенцето и семейството му. Аз с моя опит от държавна болница -Шейново, твърдо съм решила, че ако раждам втори път ще е в частна клиника.
<br />[link=http:
*
« Отговор #102 -: Октомври 24, 2007, 16:47:48 pm »
[Жена, която е след 3-ти опит АРТ ще се пази като дявол от тамян от всичко, което може да навреди на бебето й! Ще прави всички изследвания, за да е сигурна, че този опит ще доведе до раждането на живо и здраво дете и няма да допусне нищо да попречи на това. Ще е осведомена за всякакви изследвания, ще направи и повече от необходимото и стандартното, за да бъде сигурна, че бебето й ще се роди живо и здраво! Всички ние знаем колко много се пазим и правим различни изследвания, за да сме сигурни, че децата ни ще се родят живи и здрави!

Абсолютно съм съгласна! Защо всеки търси вината в другия, да имат доблестта да се изправят и да кажат, да така е, правим всичко възможно да отстраним проблема, а не да търсят изкупителна жертва в нещастната жена. Не й стига ужаса от това, че детенцето й е в кома. Дано да се оправи...
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #103 -: Октомври 24, 2007, 16:55:05 pm »
М да. Там все майката е виновна. И аз си бях виновна. Даже един нагъл простак ми каза, че съм немърлива майка. И в детското пак аз бях виновна. Незнам тази жена как ще се съвземе. :(
И не само там, май във всички болници. И мен ме набедиха за неизвестна инфекция, която се е предала на бебето. То от кихане можело да бъде, от зъб и ред подобни глупости.
И нещо друго се сещам, след като твърдят, че са приели майката болна, как така не са я изолирали, ами била с друга майка в стая?! Аман от нагли и безотговорни хора...
<br />[link=http:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #104 -: Октомври 24, 2007, 17:18:44 pm »
И нещо друго се сещам, след като твърдят, че са приели майката болна,
как така не са я изолирали, ами била с друга майка в стая?!

Мила, бяхме общо 6 жени, в реанимация!
Не бяхме само двете!
*
« Отговор #105 -: Октомври 24, 2007, 19:21:38 pm »
Туко що по btv казаха че инфекцията най-вероятно е от ръцете на персонала :(
« Отговор #106 -: Октомври 24, 2007, 20:05:53 pm »
Който има пари се спасява в часните клиники, който няма се моли господ да е с него и да си роди детето живо и здраво.
Ами не съм много съгласна с теб, не е само въпрос на пари, много лекари не ти препоръчват частните клиники, защото имат по-малко опит, често пъти неонатологията не им е добра и т.н. Имам приятелка, която за една бройка да я изпуснат в такава частна клиника... в случая не говорим за лукса на стаите, баните и т.н., а за инфекции в родилното, хигиената и т.н.

Aз също не бих разчитала на частна клиника, ако има ниакакви усложнения не всички имат неонатолог, кувиоз и т.н. А и те доста пестят и не употребяват дизинфекционни препарати на запад и във всяко здравно заведение и в тоалетните има дизинф. препарат за ръце,
а тук ми се е случвало като сме ходили за спермограма например (известна клиника в София) да поканят мъжа ми в непочистена, не само недизинфекцирана стая където и по мивката имаше срамни косми  8O, та едва когато поисках салфетка сестрата ги забърса набързо без никакъв препарат...
Та с това искам да кажа, че за съжаление и частните ни клиники са под всякаква критика нищо че ни изглеждат по лъскави и новички.
С две думи да ни пази Господ, че никъде няма гаранция.

А ще ми каже ли някой къде гледате бебетата на Каси? :?

*
« Отговор #107 -: Октомври 24, 2007, 20:08:58 pm »
В сайта на БНТ-спортни новини-архив-22.10
На предишната страница има линкове и от тях може директно да влезеш.
« Отговор #108 -: Октомври 24, 2007, 20:22:14 pm »
rozalina,

Искаш ли първо да се позапознаеш по-обстойно с темата, целта на поставянето й и накрая да ни позапознаеш със себе си, репродуктивните си проблеми, и едва след това да ни навираш в мониторите глупотевините си?

Хич не си прави труда да ми отговаряш!
 :x
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #109 -: Октомври 24, 2007, 20:25:24 pm »
Много интересно ти от къде знаеш с какво е била майката? И от къде черпиш информация? И току-що регистриран потребител, направо в тема за инфекция... Хм, нещо много намирисва твоето мнение :? И с привкус на скандал...
Жена, която е след 3-ти опит АРТ ще се пази като дявол от тамян от всичко, което може да навреди на бебето й! Ще прави всички изследвания, за да е сигурна, че този опит ще доведе до раждането на живо и здраво дете и няма да допусне нищо да попречи на това. Ще е осведомена за всякакви изследвания, ще направи и повече от необходимото и стандартното, за да бъде сигурна, че бебето й ще се роди живо и здраво! Всички ние знаем колко много се пазим и правим различни изследвания, за да сме сигурни, че децата ни ще се родят живи и здрави!
Така че не на нас тия - Майката е виновна!
Надявам се, искрено се моля всичко да се оправи с бебето й!

Браво Ganka не хубаво и точно си го написала, а просто перфектно.

Да ви кажа аз по природа се опитвам да приемам хората с добро, но тези странни "призрачни появявания" на нови членове, които за пръв път пишат в такава тема и на мен доста ми Понамирисва.

Касинка, добре дошла мила. Да цункаш малките бебоци.

*
« Отговор #110 -: Октомври 24, 2007, 20:54:27 pm »
Да има мнооооооооого гнило.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #111 -: Октомври 25, 2007, 12:59:47 pm »
Мдаммм, започнаха вече да се появяват първите новини по вестниците, че инфекцията е тръгнала от мръсни ръце... Това е също като майката да е виновна... :x Само дето тези писачи не се появиха повече да споделят информация, май им допари...
Аман вече от такива простотии по болниците...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #112 -: Октомври 25, 2007, 13:55:42 pm »
Лошото е, че това няма да е за последно. Още по-лошо става, когато се случва с деца...
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #113 -: Октомври 27, 2007, 11:48:22 am »
Има ли някой информация какво стана с бебчето в кома. Аз все тайничко се надявам да е по добре. :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #114 -: Октомври 27, 2007, 16:53:08 pm »
Нищо. Когато има промяна ще пиша.
Нека се помолим за малкото ангелче Дариан!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #115 -: Октомври 27, 2007, 18:30:05 pm »
Дано малката душичка Дариан се оправи. Моля се за него и много, много се надявам.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #116 -: Октомври 27, 2007, 20:08:09 pm »
с цялото си сърце и душа :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #117 -: Ноември 03, 2007, 17:08:25 pm »
Мъничкият Дариан е починал!
Спинкай, спинкай, ангелче сладко !

:balk_145: :balk_145: :balk_145:
*
« Отговор #118 -: Ноември 03, 2007, 17:17:13 pm »
 :balk_146: :balk_146: :balk_146:
*

Nadyn