Който има пари се спасява в часните клиники, който няма се моли господ да е с него и да си роди детето живо и здраво.
Ами не съм много съгласна с теб, не е само въпрос на пари, много лекари не ти препоръчват частните клиники, защото имат по-малко опит, често пъти неонатологията не им е добра и т.н. Имам приятелка, която за една бройка да я изпуснат в такава частна клиника... в случая не говорим за лукса на стаите, баните и т.н., а за инфекции в родилното, хигиената и т.н.
Aз също не бих разчитала на частна клиника, ако има ниакакви усложнения не всички имат неонатолог, кувиоз и т.н. А и те доста пестят и не употребяват дизинфекционни препарати на запад и във всяко здравно заведение и в тоалетните има дизинф. препарат за ръце,
а тук ми се е случвало като сме ходили за спермограма например (известна клиника в София) да поканят мъжа ми в непочистена, не само недизинфекцирана стая където и по мивката имаше срамни косми
, та едва когато поисках салфетка сестрата ги забърса набързо без никакъв препарат...
Та с това искам да кажа, че за съжаление и частните ни клиники са под всякаква критика нищо че ни изглеждат по лъскави и новички.
С две думи да ни пази Господ, че никъде няма гаранция.
А ще ми каже ли някой къде гледате бебетата на Каси?