Гадовете, как шикалкавеха.... Честно ви казвам момичета, МНОГО!!! се ядосах... То бива, то може, но такава безотговорност и непукизъм... направо нямам думи!!!
Пример от преди 3 седмици - приятелка, след стерилитет, ражда там. Бебето има някакъв проблем с носа и не може да диша; не й го дават 3 дена и, съвсем естествено, никой не й казва нищо конкретно! Накрая дигнала пушилка, че си е малко устата, и й предлагат да си го вземе във ВИП-а... тя пита как ще го земе като се затруднява с дишането; ми ако тръгне да става беля??? Същевременно, забележете, никой не може да даде диагноза за проблема с дишането... накрая някой стига до извода, че има вероятност да е преаспирирано... и тя се пита, това бебе колко са му се изредили да го аспирират???
Друг промер: понеже ми тръгна нормално раждане и кърмата ми е дошла на 2-ия ден... аз обаче - пълно неведение... откъде да знам като ми е за сефте???... и айде свръхлактация, проблеми с каналите - капка не излизаше, ходех 2 дена като зомби от бромкриптина и окситоцина... като капак на всичко кой не мина през 5-ия етаж от мед. персонала, той не дойде да ме разглежда, опипва и стиска като панаирджийска маймуна... а да не ви кавам всяко докосване как болииии, майчице, а уж съм държелива на болка...освен това постоянно ми начукваха канчето как аз съм си виновна... имаше и следното изказване: Я да ги видим теа исторически цици дето стават само за секс, но не и за кърмене
... целия ми мерак за кърмене почна да се стопява и бях на ръба да се откажа...накрая се изпокараха помежду си защо Стаменов бил пращал акушерка да ми показва как да се цедя... интересно що, ама много интересно! Ц, ц, ц!...кърмата тръгна, ама от бромкриптина беше намаляла, а тея не ми даваха шише - имала съм била - и бебето все полугладно беше ....
Хората казват, че всичко е добре като свършва добре, ама историята със серацията ме подсети, а снощи яхнах метлата като го видях директора как мъца като ученик хванат да пуши по татово време!!!
Жалко, че не видях Касинка снощи! Дано наистина са добре!!!
Извинете, че стана толкова дълго.