И аз мисля като jazzybaby,
Напълно достатъчно е да се откаже часа на рецепцията в клиниката Х. Те ще си направят своевременно необходимата реорганизация, часът няма да остане незает.
Това по форуми да се коментират тези варианти
А защо да не го вземе някое момиче,което наистина има нужда и да не чака цяла година,вместо да го дадат на който те си пожелаят.Едва ли ако се освободи час ще се обадят точно на мен която съм след една година записана за преглед.И съм сигурна,че Ани не е дала часа си просто на първото момиче което и е писало,а на такова на което не търпи отлагане.
На което и да е случайно момиче да се обадят от клиниката, твоят час бътерфлай, също може да се измести след време.
Откъде накъде, аз ще чакам цяла година, след като сама съм си търсила възможно по-ранен час, а такъв не е имало??? А някоя го получава ей така,просто защото, случайно се освободил и тя "случайно" разбрала. Друг е въпросът за какво точно ще отиде на прегледа, може да не се нуждае като мен за спешно инвитро, нали?
Във форума за консултация с д-р Стаменов, видях въпроси, които ме вбесиха - Може ли докторът да приеме напролет "някоя си", която живеела в чужбина и й скимнало да се върне в България точно напролет, защото ..... A тази "някоя си" даже не си е направила труда да вдигне тел.слушалка да се обади,за да поиска час за догодина, разбира се! Тази "някоя си" пита "дистанционно"
дали евентуално докторът не може да я вмести в натоварения си график, защото идва от чужбина...... и не може да чака като нас ....Тя идва от чужбина все пак!Аз мисля,че такова едно запитване е най-малкото нагло и унизително спрямо всички, който търпеливо си чакаме реда!
Как "евентуално" ще бъде вместена в натоварения график??? Ами като вземе часа на момиче, което е чакало цяла година само за преглед, разбира се.