Съжалявам,но въпроса ми беше към д-р Стаменов.А ти от къде си сигурна,че не съм се обадила по телефона?Плюс това,съм негова пациента от миналата година,а преди това и аз съм чакала доста за първоначален преглед ,като тебе.
Аз не съм назовала конкретни имена.Виж, ако си разпознала себе си в "някоя си", то значи става дума и за теб. За мен не е важно дали си се обадила по тел., или не, дали отиваш за първична консултация или направо за АРТ процедура.
За мен е важно, че не се съобразяваш с останалите момичета и техните проблеми. Аз като се обадих в клиниката да си запазя час, администраторката ме попита дали ще ми е за първи преглед или не. Ако бях за втори или трети преглед, нямаше да ми се даде час за след една година, при всички случаи, щом не ми е за първи път, щях да мина мн. по-рано. Не разбирам, защо тогава не си се записала???
Въпреки че, докторът е дал отговор, че ще те приеме точно, когато ти искаш, изказването "Аз живея в САЩ" не те прави по-специална от нас другите.Под всичко това, прозира и един друг смисъл, който няма да коментирам, просто защото прозира ...