0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
относно лекарствата за ин витро
« -: Октомври 22, 2007, 20:29:17 pm »
Трябва да си набавя лекарства за ин витро.Има ли специализирани аптеки в София или склад от който могат да се намерят на по разумни цени.Благодаря предварително.
Re: относно лекарствата за ин витро
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2007, 22:41:06 pm »
Какво значи "Да си набавиш"? Не ходиш ли в клиника? Ако да - мисля, че те дават най-добрите цени (мммм.... всъщност може би зависи от клиниката...).
Я кажи къде ходиш, че да ти дадем по-точна информация  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2007, 00:05:08 am »
Аз сйща си мислех да си ги набавя предварително, но имай предвид, че дозите и лекарствата се определят според изследванията същия ден, така че не виждам как ще стане. на мен ми ги сменяха непрекъснато и нямаше да се оправя ако трябваше аз да си ги набавям.
*
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2007, 10:48:56 am »
при кой лекар си? в клиниките обикновено ги предлагат на по-приемливи цени от аптеките
*
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2007, 13:41:04 pm »
при кой лекар си? в клиниките обикновено ги предлагат на по-приемливи цени от аптеките
Във Варна аптеката,към която насочват е с доста завишени цени и не е никак изгодно.

*
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2007, 12:03:51 pm »
 :oops:Karate me da se izchervqvam ,ta tova e Bulgaria.Tragvash po makite i vseki diga ramene.Nadqvam se pone da imam kasmeta drugoto da zavarshi blagopoluchno.Blagodarq za saveta :D

От Модератора: Пиши на кирилица, ако нямаш - ползвай Кредор!
« Последна редакция: Октомври 28, 2007, 16:59:12 pm от rally_pat »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2007, 19:10:20 pm »
Че защо ще се изчервяваш бе??? 8O
*
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2007, 19:22:38 pm »
Момичета, дали знаете нещо относно качеството на лекарствата? Чувала съм, че тези, които се отпускат чрез здр. каса, не са с най-доброто качество или пък, че зависело от производителя т. н. .... :?:
*
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2007, 19:54:24 pm »
еее нама такова нещо, лекарствата ти се предписват от лекаря, разликата е, че в единия случай ги плащаш, а в другия ти ги отпускат от касата
« Отговор #9 -: Октомври 30, 2007, 19:59:15 pm »
В клиниката, в която правя ICSI ми ги продават на много добра цена и тъй като проучих цената в Турция, при курсовата разлика ми излиза същата сума. Днес приключих стимулацията и се оказа, че ми трябваха по-малко на брой единици, тъй че съм доволна, че ги взимах от клиниката.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
« Отговор #10 -: Октомври 30, 2007, 20:58:37 pm »
Момичета, дали знаете нещо относно качеството на лекарствата? Чувала съм, че тези, които се отпускат чрез здр. каса, не са с най-доброто качество или пък, че зависело от производителя т. н. .... :?:

Нали все от аптека ги взимаш (или клиниката ги взима от аптека). Няма разлика.
*
« Отговор #11 -: Октомври 31, 2007, 10:39:26 am »
Аз се замислих за качеството, защото лекар ми е казвал, че не всички лек. за инвитро са "добри". Пък знам ли, то в България е по-добре да се съмняваш, отколкото да вярваш ...
« Отговор #12 -: Октомври 31, 2007, 10:59:44 am »
mery I - може би не си го разбрала правилно...
Мисълта ми е, че някои лекарства са по-ново поколение и са по-изчистени откъм странични ефекти, или пък, че определен организъм реагира добре на едни лекарства в съответните дози, а друг - на други...  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!