0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова тема - нов късмет! - IVF 10,11.2007.
« Отговор #320 -: Ноември 03, 2007, 11:44:02 am »
Надинчи :bighug:
<a
« Отговор #321 -: Ноември 03, 2007, 11:45:38 am »
Върнах се от АГ, Маркова и Малена и двете много учудено от отрицателния тест. Вдъхнаха ми много кураж обаче и на пролет продължаваме. Честито на всички успели! Аз се възстановявам бързо защото трябва да съм силна за следващото изпитание.
Само да питам трябва ли да си правя някакви изследвания сега защо не е станало, Маркова нищо не каза...
Nadin4i, :balk_21:
« Отговор #322 -: Ноември 03, 2007, 12:23:18 pm »
Надинчи, втория път ще стане.Вярвай.Радвам се,че бързо подвигна духа!
Габи,не се отчайвай,начини и пътища ВИНАГИ има.
Мими и Джимн,честито!И леко бременеене!
Хайде,момичета,чакаме други положителни резултати.Явно тази есен Господ е решил да има много бебета тук!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #323 -: Ноември 03, 2007, 12:31:01 pm »
Надинчи, на мен д-р Стаменов ми каза, че след 1 неуспех имунологични при мен и генетични при мен и съпруга ми са задължителни! Бързо възстановяване, много положителни мисли и следващия птт ще успееш!
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #324 -: Ноември 03, 2007, 13:46:07 pm »
Nadin4i,толкова се надявах при теб нещата да се получат :balk_145:и ужасно съжалявам за неуспеха ти,но искренно се надявам следващият път да е ТВОЯТ ПЪТ :balk_21:                                                                       Габи,никакво отказване! :goodluck:
*
« Отговор #325 -: Ноември 03, 2007, 19:53:31 pm »
Благодаря ви момичета не знам какво бих правила без вас! :grouphug:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #326 -: Ноември 03, 2007, 20:29:01 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #327 -: Ноември 04, 2007, 11:44:18 am »
Имам нужда да се посъветвам с вас,много ми е объркано.
Утре е трансфера ,а  имам 11 оплодени яйцеклетки и ще останат за замръзяване доста.
Цената е 680лв+220 за съхранение на година и не знам колко се плаща за трансфера им.
Същевременно успеваемостта е доста ниска,два пъти по-ниска от тази при инвитрото.
Имам два варианта-ако иксито е неуспешно да продължа с инсеминации-цена и успеваемост доста по висока от замръзените,но пък ще ми е жал да ги оставя тези ембриончета да ги унищожат.
*

petq74

• 373
« Отговор #328 -: Ноември 04, 2007, 12:04:18 pm »
Цитат
успеваемостта е доста ниска,два пъти по-ниска от тази при инвитрото
това е така
Цитат
но пък ще ми е жал да ги оставя тези ембриончета да ги унищожат.
при размразяване на ембрионите сащо има загуби някои от тях умират така 4е според мен не се хаби изобщо да замразяваш по добре е да се направи трансвер с фреш ембриони така шанса ти е по голям от замразените.освен това сега ще ти сложат наи хубавите от тези а останалите ше замразят които не са от наи хубавите и при размразяването ако някои от тях дадат фира може накрая дори да нямаш и 3 да ти сложат а и шанса им е малак
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #329 -: Ноември 04, 2007, 12:35:05 pm »
Утре е трансфера ,а  имам 11 оплодени яйцеклетки и ще останат за замръзяване доста.
Цената е 680лв+220 за съхранение на година и не знам колко се плаща за трансфера им.
Всичко е много относително, зависи в коя клиника си, добра ли им е апаратурата, иначе има момичета забременели от "сладоледчета" (както аз ги наричам милите замразени душици).
 Прецени сама, ако апаратурата в клиниката е надеждна все пак не е лош вариант, а и избягваш една стимулация след това.
Успех, каквото и да решиш!  :bighug:
 Мисля си, че няма да ти се наложи да стигаш до замразените, защото опита ще е успешен, но така или иначе решението трябва да го вземеш сега.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #330 -: Ноември 04, 2007, 13:14:49 pm »
Габи, човек винаги трябва да си остави една вратичка. Тук има момичета успели, след трансфер на замръзени. Ако има дори малък шанс - остави си. Все пак човек трябва да е подготвен за всичко - ако разчиташ на клиниката и си сигурна в апаратурата - остави да имаш за всеки случай. Така ще имаш още поне 50% сигурност! Стискаме ти палци да не прибягваш до тях, а да успееш сега!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Crystal

« Отговор #331 -: Ноември 04, 2007, 15:46:51 pm »
Габи, аз също бих те посъветвала да замразиш. Не е ясно кои са наистина добрите ембриони, аз доста попрочетох по този въпрос, тъй като вторият ми икси опит беше неуспешен. Всички може да изглеждат по един и същи начин  на ден 3, но не се знае кои от тях имат най-голям потенциал за имплантиране и развитие - даже на едно място бяха дали пример с това да определиш победителя в едно надбягване само от положението при третата обиколка...На мен ми върнаха трите "най-хубави" ембриона, но нито един от тях не се имплантира. Имам три замразени - ще опитам с  тях, колкото и малък да е шанса. Желая ти успех!
« Отговор #332 -: Ноември 04, 2007, 16:01:46 pm »
Благодаря на всички за мнението,вече съвсем се побърках,чета из интернет -всяка клиника се хвали колко успешни опита със замразени ембриони има.
От друга страна това са ни последните пари.
Мисля утре да попитам д-р Владимиров,все пак той може да прецени най-добре.
*
« Отговор #333 -: Ноември 04, 2007, 16:04:37 pm »
Габи, решението е твое, но замразяването дава още един шанс и то още в следващия месец вероятно.(дано не ти се налага да ги ползваш!) Ти обаче беше писала, че стимулацията ти е била съвсем лека. Щом при лека стимулация си направила 11 яйцеклетки, какво ли би било при по-тежка... С какво те стимулираха? Къде правиш опитите? Ако искаш - сподели! Мисля, че при теб би се получило и с инсеменация. Успех ти желая още този път!  :bighug: :goodluck:

« Отговор #334 -: Ноември 04, 2007, 16:24:27 pm »
При д-р Владимиров беше опита-със 19 пурегона  станаха 18 яйцеклетки,но само 11 се оплодиха.
Д-р Тачева каза че били като четирилистни детелини,и ми стана едно мило за тези малки бъдещи човечета и сърце не ми дава да им направя нещо лошо,сигурно съвесем се побърквам  :oops:.
*
« Отговор #335 -: Ноември 04, 2007, 16:37:50 pm »
Габи миличка тук писа едно момиче което е вече мама на сладоледено бебче и то е станало точно при д-р Владимиров и д-р Тачева. Така че мисля че си заслужава да се опита. Успех мила каквото ида решиш.

П.П. Аз не можах да разбера нещо вие донорски материал ли използвахте защото в преден постинг беше писала, че не са намерили живи плувци. Питам те не от просто любопитство а защото ние сме с подобен проблем.
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
« Отговор #336 -: Ноември 04, 2007, 16:46:23 pm »
Да донорски материал,откритите сперматозоиди след биопсията бяха мъртви.
« Отговор #337 -: Ноември 04, 2007, 19:01:44 pm »
Момичета, желая успех на всички.

Днес ми беше трансфера на две ембриончета. Аз съм с матурация. Стискайте ми палци!

УСПЕХ!
« Отговор #338 -: Ноември 04, 2007, 19:08:45 pm »
Разбира се, че ти стискаме палци  :crossfingers: :bfp:
Късмет мила!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

petq74

• 373
« Отговор #339 -: Ноември 04, 2007, 19:44:52 pm »
Цитат
[/Днес ми беше трансфера на две ембриончета. Аз съм с матурация. Стискайте ми палци!
quote] :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух