0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
И аз вече си имам дата за лапарото - 02.10. Днес се срещнах с анестезиолога, сега остава да пусна кръвни изследвания и съм готова.п.п. Някой знае ли за колко време стават ПКК и кръвната група и резус фактора?
Мерси rossy *. То аз моята си я знам, ама я нямам на документ, пък на юнашко доверие не щът.
Цитат на: Pesheck в Септември 24, 2008, 22:10:56 pmМерси rossy *. То аз моята си я знам, ама я нямам на документ, пък на юнашко доверие не щът. и аз моята я знаех от предното лапаро...ама не ми вярват сега си изкарах едно картонче ,даже си го ламинирах! Повече да не се занимавам поне с това! Успех!
Сега да ви питам нещо .Лапароскопията има ли един вид "срок на годност" и един път отстранени срастванията появяват ли се отново след определен период време
а колко време след лапарото може да се стартират опити за забременяване?
Цитат на: rossy * в Септември 26, 2008, 16:35:51 pmа колко време след лапарото може да се стартират опити за забременяване?Ами на мен операцията ми беше в началото на месеца и доки каза че ако се чувствам добре може.Някъде към средата на месеца вече си действах(сакън да не изпусна един месец)
Роска така или иначе язък за напъването-пак нищо не се получи,ама можех ли да знам