Да, за Майчин дом. То еднозначно мнение няма за никой, но дали има риск ако се остави човек на течението?
Честно казано, не знам какво да ти кажа. Когато аз правих лапарото си там, платих за избор на екип, за да ме оперира Филипов, понеже е познат на наша близка. Е... все тая, не бях доволна. Не че имах проблеми след лапарото. Слава богу, възстанових се много бързо, нямах усложнения и т.н. Но трябваше да го гоня 4 дена по коридорите на болницата, за да ми разчете протокола и да ми каже какво ми има
Да не говорим, че при открит проблем и при дадено разрешение от моя страна да действа, той не направи нищо.
Причините за това са малко особени, писала съм по този въпрос тук и не искам да се повтарям и да ви отегчавам. С това не оспорвам уменията му на хирург. Чувала съм, че е много добър в това. Просто на мен не ми допадна.
Извода? Нещата май опират до късмета. В Майчин дом все пак има много добри хирурзи, така че според мен, можеш да си спестиш избора на екип. Но най-добре се обади в болницата и попитай кои екипи извършват лапароскопии. След това ги провери тук и си направи изводите
Това е. В един момент нямаме друг избор, освен да се доверим на късмета. Гаранция за нищо никой не дава.
Успех ти желая и дано всичко е наред!