Благодаря ви момичета за добрите съвети и подкрепа.
Слава богу повече не съм прокървявала от ноща когато отидох до спешното,имам само леко зацапване кафеникаво. Вчера отидох и при моя Док. да ме види. Бебчо е добе, беше живичък и здравичък и си се въртеше като пумпъл. Док. ми огледа и плацентата и каза, че е наред. Предположи, че кървенето най вероятно е дошло от другия сак, който организма ми все още се опитва да абсорбира и изчисти. Ако помните моя случай момичета, че след трансфер на 2 ембриона, всяко ембрионче се раздели на две и така забременях с две двойки еднояйчни близнаци, от които загубих трички и остана само едно юначе. Заради всичко това Док. каза, че кървенето може би е дошло от празния сак. Каза ми също, ако зацапвам или имам кафениакво течение да не се притеснявам защото пак ще е от това, но вече ако прокървя много силно тогава да се обадя и да дойда веднага. Като превантивна мярка, Док ми изписа болничен и ми каза пълно лежане за 2 седмици, да ставам само до тоалетната. И ето ме сега момичета лежа си в леглото спазвайки инструкции и ви пиша. Аз си ставам по малко просто леко да се разтъпча из вкъщи защото се схващам иначе.
Жабче, дано резултатите при теб са добри.
Теоха добре дошла при нас и леко бременеене.
Роби, Виолет, стискам палци за леко раждане и да гушните най хубавите бебоци.