0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

cm

противозачатъчните и кистозни яйчници
« -: Октомври 25, 2007, 11:58:46 am »
Здравейте на всички,
от доста време правим опити за бебе,но не се получава.С мъжът ми си правихме изследвания.При него нещата са добре,а на мен ми казаха че яйчниците са ми много кистозни и нямам ову..Една позната ми каза да пия 1-2 месеца противозачатъчни и те щяли да ми спукат кистичките.Това виарно ли е.Бих искала да ми дадете съват какжо да правя.
Re: противозачатъчните и кистозни яйчници
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2007, 12:38:14 pm »
Отиди при лекар и нека той ти каже какво да пиеш. Това "една позната ми каза",не звучи никак отговорно към здравето ти.
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2007, 13:51:34 pm »
А лекарят ,който ти каза че имаш поликистозни яйчници какво лечение ти назначи?
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2007, 13:52:23 pm »
и какво противозачатъчни ти каза да пиеш твоята позната, ако не е тайна  8) послушай Stelliana. какви изследвания прави ти? а хормони?
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2007, 17:22:51 pm »
аз пих противозачатъчни 6-7 месеца,но не ми помогнаха изобщо-яйчниците си бяха все същите.А като ги спрях,не ми дойде 7 месеца- то си ми беше нередовен и преди,но не чак толкова.Направиха ми лапароскопия за фенестрация на яйчниците и съм бременна за 3-ти път.
<br />
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2007, 18:40:22 pm »
Здравей,моя случай е следният значи при мене се случи така на 8 август направих споннтанен аборт след това отидох на преглед и ми казаха че сам имала някакви "пукащи кисти",какво значи това незнам.Преписаха ми противозачатачни Ясмин пих ги един месец и не смятам да ги пиа повече защото не искам да си блъскам организма с хурмони.Мисля да отида на доктор тези дни и да видя какво ми е положението.И те съветвам най добре да отидеш на лекар,защото той може най добре да ти каже какво да правиш!Успех!!! :bighug:
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2007, 14:13:38 pm »
Здравейте на всички дами,
Аз също съм имала кистозен яйчник,всеки ми казваше какво ли не, най добре си е да се иде на лекар и според състоянието им на Яйчниците ще ти се препишат противозачатъчни и други видове лекарства,както на мен.Не си мислете че само от Противозачатъчните са достатъчни за едно такова лечение.Аз взимах вагинални глобули,антибиотици за около 5-10 дни лечение и "Диане 35"(противозачатъчни). Само "диане 35" са освен противзабременяване а и за кистите.Много помага.