0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета ! От няколко месеца се опитваме да си направим бебе със съпругът ми ,но все не се получаваше ! На прегледите , на които ходих всичко ми беше наред, а когато съпругът ми си направи спермограма се оказа ,че има трихомони ! За първи път чувам за тези бактерии ! Някои лекари казват ,че не са  пречка при забременяване ,а други че са !!! Каква е истината според вас ???? Сега сме на лечение с антибиотици и двамата и се надяваме да се излекуваме скоро ,за да продължим с опитите ! Ще ви бъда благодарна за всяка информация по отношение на бактерериите и в частност -трихомоните !!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Трихомоните -пречка ли са при забременяване ????
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2005, 14:41:07 pm »
Ами първо трябва да се излекувате и двамата.
отговор !!!!!
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2005, 14:55:21 pm »
В момента пием Флажил ,Дурацеф и аз си слагам влагалищтно всяка вечер macmiror complex!!въпроса ми беше дали това ,че сме болни  е пречка за забременяването ?? Благодаря ти за отговора ! Много си мила !!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2005, 15:07:31 pm »
Ами нали ти отговорих вече.
Трябва да се излекувате!
Нали тия антибиотици ще убият евентуалният зародиш, ако се получи все пак.
А пък с тия влагалищни глобули нали ти е ясно, че променяш средата драстично и тя стана негостоприемна към спермазотоидите.
А пък погледни и от друг аспект - не трябва да имате и полови контакти, защото около овулацията тези трихомони може да влязат и нагоре и да ти причинят много главоболия.
Благодаря за съветите !
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2005, 15:14:33 pm »
Много ти благодаря за съветите ! Аз четох упътванията към лекарствата и видях ,че не бива да правим секс по време на това лечение ! Слава богу че овулацията ми е чак на 30 октомври ! Извини ме за невежеството ,но това че не мога да забременея ме кара да се хващам като удавник за сламка !!!  :lol:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2005, 15:18:16 pm »
Преди това трябва да си направите контролно изследване, за да се види дали сте се излекували.
И трихомоните се предават само по полов път. :idea: