Даааа, време е да се похваля. Може да е малко раничко, но какво пък.
Бременна съм и ....щастлива.
Ще ставаме родители (на колко бебета предстои да се разбере)след 10-на дни.
Благодарение на Вас - момичетата от форума. Вие ни дадохте много. Парите, бяха проблем, но по-голям проблем беше липсата на надежда и отчаянието. Без Вас тази процедура, щеше да е адско преживяване. Вие я направихте приключение за нас в което се впуснахме с "Надежда".
А сега фактите:
на 25 септември ппри посещение при Стаменов той казва, че щом ми е първи де това е чудесно и да дойда след няколко дни, за да започваме. Страхотно, и моето намерение е било такова, ама нали графикът му е супер натоварен ... как да си поискаш.
Почваме с малка стимулация,аз реших, че мъжете ще вземат решение какъв да е протокола. скахна естествен цикъл, но те и двамата бяха на мнение, че не е добра идея. Добре. Почваме с малка стимулация, а аз правя 10 фоликула. Вадят 8 яйцеклетки. Неприятната изненада - лоша сперма, неочаквано лоша 5% от войничетата стават.
Настоявам все пак да опитаме с инвитро, лекарят предлага ИКСИ. Дорине сме мислили за такъв сцинарии. Разделяме - поовината на ИКСИ, половината на инвитро.
Аз съм отчаяна. Вече започвам да мисля, че нищо няма да е случи.
Трансферът: ИКСИ ембрионите 3 са чудесни и красивички, инвитро ембрионите не са наред само 2 се оплодили и не са така красиви. На икситата им бяха направли Хетчинг (така май му казват)
Докторът предлага да мивърне три, аз казвам не, мъжът казва "и повече да излезнат, ще си ги гледаме". Аз пак настоявам 2. Док, разочарован, аз обаче съм с интуиция.
През целия ден преди това имам спазми ниско долу, пишкам на 40 минути. Нерви ли, що ли. Препоръчват ми акопунктура след трансфера, приемам.
Прибирам се вкъщи. През нощта се будя от спазми, пия ношпа, но ме е стах, че тези спазми са провалили всичко.
Чакаме, чакаме, чакаме, адско чакане, кълбо от нерви съм. Появяват ми се моите си симптоми на бременност, но се чудя дали не си внушавам. сънувам странни неща. на 6-7 мия ден от трансфера Почва да ме боли ниско долу. Обаждам се на док. на 10-ия Той казва честито бременна си. отивам на кръвен тест и се оказва положителен. С ИКСИ стойностите на ЧХГ са по-приницип по-ниски, но са над 5. Отивам и на 12-тия ден след трансфера да видим расте ли ЧХГ-то. Расте.
така че това е. сега предстои да се разбере колкоса, но според ЧХГ от 12-ия ден не е повече от едно. Ще видим.
Пожелавам на всички да изпитат нашата радост, и да си спестят нашите мъки.