0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
личен лекар.
« -: Октомври 27, 2005, 09:03:42 am »
И хормонални изследвания също трябва да направя,пролактин и тестотерон,трябва ли точно определен ден да са.Ходих с направление за генеколог в Тина Киркова,мога ли да използвам същото за хормони.Питах в Кандиларов,трябва да пише изрично,че е за хормони,не знам моя лекар ще ми даде ли пак направление.Има ли право да ми откаже тоя месец,да изчакам ли за следващия да го взема.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
личен лекар.
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2005, 09:05:55 am »
Направлението важи един месец, хормони може да ти пусне както гинеколог, така и ендокринолог. Тестостерон и Пролактин се изследват по всяко време.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
личен лекар.
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2005, 11:10:17 am »
Кой ти е назначил изследване на хормони? Ако е гинеколог или ендокринолог, нямаш нужда от второ направление, направо с това, но както вече са ти казали, ако няма- трябва да го вземеш първо от личната за ендокринолог или гинеколог, а от там ще си вземеш за хормоните...ох че объркано звучи :oops: Това,което си ползвала вече, не става, защото не е за хормони. Ако не стане тоя месец, следващия...или ако се помолиш мнооого на личната :)
*

silvanchence

• 1971
личен лекар.
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2005, 15:24:17 pm »
Значи ще остане за следващия.Аз съм си правила LH,FSH и още два,сега трябва да направя само пролактин и тестостерон.В Кандиларов може,знаете ли къде мога още с направление да ги направя.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
личен лекар.
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2005, 16:18:18 pm »
Ами по принцип във всяка лаборатория, която работи със здравната каса. Обаче нека някоя софиянка да каже, че аз мога само за Пловдив да ти дам инфо :)
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
личен лекар.
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2005, 16:55:18 pm »
Цитат на: silvanchence
В Кандиларов може,знаете ли къде мога още с направление да ги направя.

В Cibalab и Bodimed също може с направление. :D
Намерихме нашето синче.
*

silvanchence

• 1971
личен лекар.
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2005, 17:09:23 pm »
Знаеш ли някакви телефони.

09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
личен лекар.
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2005, 17:12:54 pm »
А всъщност моето направление е за генеколог,мога ли някъде да отида и генеколога да ми назначи такива изследвания.Ходих преди в Медстом,но ми каза,че лимита за тези изследвания е запълнен до края на ноември,а моето направление е до 21 ноември,кои частни клиники работят с направления.

09.04.2009 г.
*
личен лекар.
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2005, 18:16:43 pm »
920-00-00 Cibalab. Те имат вече доста лаборатории из цяла София, работят дори и в неделя!  :)
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
личен лекар.
« Отговор #9 -: Октомври 28, 2005, 08:56:04 am »
Сисич ти е дала телефона на Цибалаб - ето и уеб-страниците, където можеш да видиш всичко, което те интересува за лабораториите:
www.bodimed.com
www.cibalab.com
Колкото до направлението - Лали ти е отговорила много точно в новия ти постинг. Направлението, което ти е издадено за този месец си го представила в Тина Киркова - с него имаш право на още един преглед в рамките на един месец от издаването му, но при същия лекар, при който си ходила първия път.
Не искам да съм груба, но не разбирам защо трябва да се пускат две еднакви теми  :?  :oops: - момичетата и така виждат, коя е актуална в момента и че по нея се водят дискусии :roll:  :?:
Намерихме нашето синче.
*

silvanchence

• 1971
личен лекар.
« Отговор #10 -: Октомври 28, 2005, 09:03:54 am »
Извинявам се за темите,няма да се повтори:))))))))).
Благодаря ви.

09.04.2009 г.