а имам още едно въпросче- след биопсия колко сперматозоиди извадиха на мъжете ви
и мен това живо ме вълнува, макар 4е за нашия синдром в4ера 4етох, 4е дори и да извадят живи, вероятността да стане оплождане е "един вид" нищожна...
Също, обясних на мъжо за операциите и биопсиите и за моите планове да го сложа под нова то4но за празниците и той категори4но отказа, мисля 4е е прав и се съгласих с него, в крайна сметка-толкоз години 4акахме, ще по4акаме и още 1-2 месеца да минат празниците....
Аз, между другото, съм една от тези, които много раз4итат и се надяват на хомеопатията!!!!
Само 4е за проблема разширени вени, а не за семепроводи...
Смятам, 4е щом има проблем , като варикоцеле например, трябва да се преборим с при4ината за заболяването-което прави хомеопатията, а не да елиминираме резултата-вената, защото нищо не ни гарантира, 4е при4ината, която си остава налице, няма да при4ини друга разширена вена след време.
Роксан, разбери какво ще ви предпише хомеопата, тада знам, 4е на мъжо аз отидох и му купих хапове, без да сме се консултирали с хомеопат, та не смея сега да му ги дам, ще из4акам да се видим с специалист