0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

симптоми
« -: Октомври 27, 2005, 15:21:06 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
ако на някоя от Вас и се случвало моля да сподели:
вече 2 -ри месец преди цикал, ми наедряват гардите,имам болки  в кръста, повращам ... според мен това са симптоми за така дълго очакваната бременост. правят ми тези симтоми впечатление за6тото преди това-преди цикал не сам ги имала, никакви болки,наедряване на гардите и т.н.
*
симптоми
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2005, 15:30:03 pm »
Аз също имам постоянни симптоми но го отдавам на самовнушение.Както и много от момичетата тук като чета.Може пък и да предменструален синдром.Дано да не е.............
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
симптоми
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2005, 19:03:21 pm »
На тва лекарите му викат психосоматично. И аз го имам, ако ще те успокои.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
симптоми
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2005, 09:31:42 am »
И аз имам същите симптоми и то от както имам цикъл.Знам , че по принцип е възможно при дадени жени симптомите при бременност и предменстуралните да се застъпват,т.е. да са много близки.Но истината е,че и аз макар да се сблъсквам с тези симптоми всеки месец, тайничко се надявам да се окажа най-после бременна.А също така много момичета желаещи да станат майки засилват тези симптоми допълнително на психична почва.Пожелавам на всички ни, очакващи дете, тези симптоми най-после да са начало на една безпроблемна бременност.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
симптоми
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2005, 05:58:16 am »
Аз съм с такива симптоми от доста време, вече не помня от кога, започват 10-на дни преди следващия цикъл, даже бих се притеснила ако ги нямам. Пия лекарства от рода на Нурофен, Аулин или Дуклофенак дуо.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: симптоми
« Отговор #5 -: Януари 26, 2006, 16:22:45 pm »
Най добре за гърдите  отиваи на преглед при специалист а относно повръщането това може да е предменструален симптом
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
симптоми
« Отговор #6 -: Януари 26, 2006, 16:34:21 pm »
само да отбележа, че повръщането не е обичаен симптом при ранна бременност! повечето жени се оплакват от гадене, но малка част от тях повръщат.

така че... не си внушавайте точно ТОЗИ симптом. то е и малко трудно да си внуши човек да повърне, така че аз бих се притеснила, ако това явление зачести и бих потърсила лекарски съвет.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
симптоми
« Отговор #7 -: Януари 28, 2006, 17:57:16 pm »
на мен последните месеци ми се случва 1-2 дни преди да ми дойде цикъла да ми е лошо и да ми се гади, но без повръщане и винаги си мисля, че ето вече е станало, но ... надеждите ми са за кратко. И в този ред на мисли си мисля, че оплождане има, но няма имплантация, та се чудя дали има някакви лекарства или билки, които могат да помогнат ако ситуацията е такава.

*
денито, и аз мисля, като теб!
« Отговор #8 -: Януари 29, 2006, 17:03:38 pm »
Мисля, че има оплождане, но няма имплантиране и за това симптомите са размични от ПМС, а накрая пак ти идва цикъла!
И точно тук мисля, че може да помогне Дуфастона! ...въпреки, че не съм привърженик, на каквито и да е медикаменти...  :roll: