0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ПРЕГНИЛ???
« -: Октомври 30, 2007, 21:28:10 pm »
Моля ви да ми кажете, колко време след инжектирането на прегнил би трябвало да се спука фоликула и дали се пука само най-големия фоликул или и по малките , ако има такива.Благодаря предварително
*
Re: ПРЕГНИЛ???
« Отговор #1 -: Октомври 30, 2007, 21:40:17 pm »
36 часа след Прегнил. Нека някой ме поправи, ако греша.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2007, 06:43:15 am »

Бих казала поне 36 часа.
*
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2007, 10:23:35 am »
Благодаря ви момичета.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #4 -: Ноември 01, 2007, 18:40:13 pm »

Бих казала поне 36 часа.
Не е ли от значение колко голям е бил фоликулът преди инжекцията?

« Отговор #5 -: Ноември 01, 2007, 19:44:03 pm »
Разбира се, Бебе. Затова най-точно отговаря на този въпрос лекарят, назначил прегнила.
« Отговор #6 -: Ноември 02, 2007, 15:31:00 pm »
здравейте на всички :D!много моля нека някой ако знае да ми обясни,дали е възможно (бях чела някъде по въпроса,ама непомня къде във форума)след продължителна употреба на прегнил да се развие ЛУФ-синдром?????????????ама какво означава продължителна????????много,ама много съм се шашнала,защото миналия месец ми сложиха много инжекции прегнил..в резултат ми закъсня(необичайно е за мен)и за сега нямам ову-а това не ми се е случвало ,досега трябваше да е паднала температурата:?!МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ АКО ЗНАЕТЕ :help:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #7 -: Ноември 02, 2007, 18:14:11 pm »
Kolean , от опит знам, че ще усетиш кога се пука фоликула. ПРи изсипването на течността от фоликула се усеща остра болка в долната част на корема от ляво или отдясно в зависимост от местоположението на фоликула. Единия път направо не можех да ходя от това, следващите 2 пъти пак усетих такава пронизваща болка, но по-слабо. 
Желая ти успех !!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2007, 19:02:00 pm »
Kolean , от опит знам, че ще усетиш кога се пука фоликула. ПРи изсипването на течността от фоликула се усеща остра болка в долната част на корема от ляво или отдясно в зависимост от местоположението на фоликула. Единия път направо не можех да ходя от това, следващите 2 пъти пак усетих такава пронизваща болка, но по-слабо. 
Желая ти успех !!!
Не е задължително да усетиш каквото и да било.