0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Хидросалпингс
« -: Октомври 29, 2005, 11:37:15 am »
Здравейте момичета,
търся мнения за хидросалпингс.Запозната съм с проблематиката и естеството на заболяването.
Това,което ме интересува е практически подход. Дали някоя от вас е имала такъв проблем,стигало ли се е до Лапароскопска салпинкектомия/отстраняване на засегнатата мат.тръба/
Чесно казано мисълта за това ме ужасява!
  8O
Благодаря ви предварително!
 :rainbow:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Хидросалпингс
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2005, 12:21:13 pm »
Здравей, да аз имах хидросалпингс и при лапароскопска операция ми беше отстранена лявата тръба.Да наистина мисълта за това никак не е приятна, но няма как. :(
*
Хидросалпингс
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2005, 12:22:30 pm »
Здрасти Лита,
Аз мисля, че ако има доказан хидросалпингс е задължително да се махне тръбата за да има успешен резултат от последващо ин-витро. Знам случай с няколко неуспешни опита ин-витро и след махане на тръбите - жената е родила тризнаци - момичета, дори скоро роди още едно детенце - момче  :D
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Хидросалпингс
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2005, 12:29:56 pm »
Здрасти Пета,
ти къде прави лапароскопията и след махането на тръбата имаше ли резултат?
Благодаря за споделеното от теб и Миси!

*
Хидросалпингс
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2005, 12:45:38 pm »
Lita, aз правих лапароскопията във Варна и ми махнаха тръбата по същата причина заради коята ти е писала и Миси,като ми обясниха че така шансовите ми за успешен край се увеличават само че при  мен ин витрото тепърва предстой-ако всичко е наред с изследванията ще бъде януари месец.Друг резултат за съжаление за сега няма, въпреки че при лапарото се установи че другата ми тръба е доста добре, а на цветната снимка и тя изглеждаше почти непроходима.Ако мога да ти бъда полезна с нещо ще се радвам.Успех
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Хидросалпингс
« Отговор #5 -: Октомври 30, 2005, 22:27:21 pm »
Лита, моя лична приятелка беше в твоето положение, въпреки че вече беше правила лапаро, но не бяха й махнали непроходимата тръба. Защо...незнам. За n-ти път разказвам нейната история, щото е истинска и с хубав край. Та....следва ново лапаро след неуспешното инвитро. На операцията махат тръбата с хидросалпингс и виждат доминантен фоликул в яйчника със здравата тръба. След операцията започват секс по график и мацката забременява спонтанно още същият месец. Най-голямото щастие дойде на бял свят вчера и носи името Виктория. Пожелавам на всички по едно или две такива слънчица.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Хидросалпингс
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2005, 23:47:44 pm »
Това наистина е прекрасно!!!
Благодаря за насърчението Огънче!
Дано пожеланието ти се сбъдне!  :rainbow:

*
Хидросалпингс
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2005, 08:36:21 am »
Лита, ако имаш хидросалпингс въобще не се чуди ми отивай да го махаш. Иначе няма да стане

Оги, да им е жива и здрава малката принцеса Виктория на твоята приятелка и много радост да носи на мама и тати. Пък дано и ти скоро да усетиш това преживяване  :D