0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Re: Защо когато не искаш става,а когато ИСКАШ-НЕЕЕ?
« Отговор #20 -: Ноември 07, 2007, 09:18:39 am »
katia13 :crossfingers: така ще е, ще видите, че догодина и ние ще :stroller: Идва Коледа, а по това време стават чудеса. Пожелавам на всички ни по един красив малък "пакет" - сладък, ревящ и пикаещ :D
« Отговор #21 -: Ноември 07, 2007, 16:53:08 pm »
eagle :balk_47: ,БРАВО,то ако сами не си вдъхнем кураж...няма кой!може да ни разбере само човек който го е изпитал това дъъъъъъъъъъъъъълго чакане !!!!и аз ти пожелавам за коледа,а защо не и по-рано да видиш :bfp1:! :hug2:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #22 -: Ноември 07, 2007, 20:38:00 pm »
Дано мили момичета,дано тази коледа бъде по-щедра за всички ни.На мен лично ще ми бъде 8 по ред откакто правя опити за бебе,но както се казва надеждата умира последна.
  <br />
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #23 -: Ноември 07, 2007, 21:41:58 pm »
Мили девойки,днес с кафето ми се падна страхотно късметче
"КОГАТО СЪДБАТА ТИ ЗАТВОРИ ВРАТАТА,ВЛЕЗ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА!"
Стискам палци! :crossfingers:И много много късметчета..... :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: :babyboy:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #24 -: Ноември 07, 2007, 21:48:30 pm »
Стискам палци! :crossfingers:И много много късметчета..... :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: :babyboy: :sbabygirl: :babyboy:

не се отчайвайте...просто късметчетата винаги идват когато те си искат :) за жалост....просто ние толкова силно ги искаме  :oops:
« Отговор #25 -: Ноември 08, 2007, 15:22:12 pm »
Пожелавам успех на всички!!! :goodluck:  Нека Дева Мария благослови и вашия дом и да ви дари с едно прекрасно :babyflips: !
*
« Отговор #26 -: Ноември 08, 2007, 22:51:02 pm »
Благодаря ви момичета!Когато влязох в този форум,останах удивина как се подкрепяте и си давате сили.Пожелавам на всички ни през новата година да имаме повече късмет и дано нистина на Коледа стават чудеса.Дано дядо Коледа не ни прескочи и тази година,а дядо Боже да си стане от ушите и ни чуе молитвите.УСПЕХ НА ВСИЧКИ НИ МНОГО  :bfp: :bori_002 :babbycarrage:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #27 -: Ноември 08, 2007, 23:36:20 pm »
Благодаря ви момичета!Когато влязох в този форум,останах удивина как се подкрепяте и си давате сили.Пожелавам на всички ни през новата година да имаме повече късмет и дано нистина на Коледа стават чудеса.Дано дядо Коледа не ни прескочи и тази година,а дядо Боже да си стане от ушите и ни чуе молитвите.УСПЕХ НА ВСИЧКИ НИ МНОГО  :bfp: :bori_002 :babbycarrage:

НИЕ СМЕ ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО!!!!...:) нали момичета  :grouphug2:
*

eagle

• 515
« Отговор #28 -: Ноември 09, 2007, 09:01:00 am »
eagle :balk_47: ,БРАВО,то ако сами не си вдъхнем кураж...няма кой!може да ни разбере само човек който го е изпитал това дъъъъъъъъъъъъъълго чакане !!!!и аз ти пожелавам за коледа,а защо не и по-рано да видиш :bfp1:! :hug2:
:bighug: stork-boy
*
« Отговор #29 -: Ноември 14, 2007, 16:44:09 pm »
подкрепям те! :bighug: :goodluck:на всички дъъъъъъъълго чакащи мами( включително и на мен :oops:)! успех
« Отговор #30 -: Ноември 15, 2007, 15:12:35 pm »
днес изобщо не съм опитимистично настроена.. :( иможе би тябва да ми ограничат достъпа в такива дни..,но мисля,че изобщо НЕ Е ЧЕСТНО...и спрямо тези които забременяват(пък не искат и се чудят горките какво да правят),и спрямо нас-дето се мъчим да забременеем..ама-НЕ!!!понякога се чудя толкова ли много искам от живота?! 8O семейство,дете(да сме живи и здрави да го :balk_144: отгледаме и да ни носи радост като остареем..)..толкова ли е много момичета????
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #31 -: Ноември 15, 2007, 15:17:22 pm »
Мила Катя не искаш много от живота,най обикновени човешки неща.Аз вчера бях в таково настроение :( а днес така вали...и май пак ми се разваля настроението
<a
*
« Отговор #32 -: Ноември 15, 2007, 16:19:30 pm »
 :bighug: :balk_145: момичета... всички си задаваме този въпрос....и е много тежко докато  чакаш за отговор...
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #33 -: Ноември 16, 2007, 07:50:26 am »
 :balk_149: :balk_146: :balk_160:
« Отговор #34 -: Ноември 16, 2007, 08:23:07 am »
Да момичета докато имаме шансове да се случи да станем майки на свои деца - горе главите не унивайте, а се стегнете и продължаваме към успеха, с всяка измината крачка сме все по-близо до нашите бебета, само дето не знаем колко път ни остава, нали така ...просто това е положението!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

eagle

• 515
« Отговор #35 -: Ноември 16, 2007, 11:05:38 am »
Кате, моля те не унивай! И аз съм изпадала многократно в такива състояния. Тръшкала съм се, ревала съм, и хиляди пъти съм питала защо аз, защо на мен. Всичките ми приятелки имат деца, на едното съм кръстница и го обичам повече от себе си, представям си за моите как ще се чувствам. Но винаги, когато ги видя, си казвам, че един ден ще гушкам и свое. Не бива да се отказваме и не бива да спираме да си даваме кураж, ако това загум, губим себе си, а ние ще успеем - вярвам в това. Казах в една друга тема и пак ще се повторя, днес имам Рожден Ден и си пожелах детенце на мен и на всички като мен. Вярвайте момичета и ще стане!!!
*
« Отговор #36 -: Ноември 16, 2007, 12:47:28 pm »
eadle честит рожден ден!пожелаваме ти НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ скорода върне усмивката на лицето ти... :bighug:
*
« Отговор #37 -: Ноември 16, 2007, 13:00:18 pm »
Чудеса стават.Ще станат и със всички нас. И няма ли във форума някой психолог , да ни обясни как точно набивайки си отрицателни мисли постоянно, се отдалечаваме сами от майчинството. Да даде и други примери защото подсъзнанието ни гради съдбата май.
*
« Отговор #38 -: Ноември 16, 2007, 13:16:55 pm »
не съм психолог , но искам да отбележа че има голяма истина в това което казваш! знам че всичко е 70% психика. съдя по това , че много двойки след като си осиновят дете , не след дълго се сдобиват и със собствено дете!
« Отговор #39 -: Ноември 16, 2007, 13:19:27 pm »
Психолог няма, но има теми по този повод тук във форума, който иска може да се поразрови. Определено позитивното мислене ни помага - поне не ни пречи нали така  :wink:.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание