0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: А сега накъде....?
« Отговор #40 -: Ноември 05, 2007, 14:07:30 pm »
Сега всичко е толкова тъмно...
Но, нали знаеш, че винаги преди съмване е така.
Ще има пак надежда, ще има много сълзи на радост в очите ви.
И тогава нищо друго няма да има значение.
Сега ние ще вярваме вместо теб, ти изплачи всичката болка.
Прегръщам те силно.
ПП Най-важното е, че сте здрави и сте заедно.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #41 -: Ноември 05, 2007, 14:08:42 pm »
peta, няма да се предаваш.
генетични си направила каквито е могло. не писа за имунологичните какви са? прави ли нещо профилактично преди опита и по време на бременността? аспирин, хепарин, вливания? какво казва твоят доктор по въпроса, дискутирахте ли?

2 пъти мисед все още не значи присъда. тук сме много такива с по 2 последователни миседа. няма да се отказваш!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #42 -: Ноември 05, 2007, 14:15:14 pm »
не писа за имунологичните какви са? прави ли нещо профилактично преди опита и по време на бременността? аспирин, хепарин, вливания? какво казва твоят доктор по въпроса, дискутирахте ли?
Благодаря ви, че се включвате със съвети момичета, това е много ценно и важно за мен в момента. Имунологичните бяха по препоръка на доц. Конова-антифосфолипидни.
 И при двата опита бях на аспирин, но ако изобщо има следващ опит док каза, че ще включи и фраксипарин( не знам така ли се пише)  :oops:.....
« Последна редакция: Ноември 05, 2007, 14:17:20 pm от peta »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #43 -: Ноември 05, 2007, 14:25:02 pm »

Ами мисля, че това цитогенетично изследване е точно този хромозомен анализ-правиха го на мен и съпругът ми и всичко беше ок! Освен аз да бъркам понятията..... :?

Нищо не бъркаш, така е!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #44 -: Ноември 05, 2007, 15:04:50 pm »
Много ми е мъчно, че трябва да преживееш това и то за втори път.....не знам какво да ти кажа, защото само ти знаеш колко силно те боли. Но всички знаем, че надежда винаги има, нали? Желая ти от сърце сили да преодолееш болката от загубата и да продължиш с нови сили напред! Прегръдки и много късмет, мило момиче!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #45 -: Ноември 05, 2007, 15:10:51 pm »
Пак аз, ако давам грешни насоки, нека някой ме поправи  :oops: SDI правили ли сте? За нищо друго не се сещам  :(

lb2f
*
« Отговор #46 -: Ноември 05, 2007, 15:15:22 pm »
Със съвет не мога да помогна, но толкова ми стана мъчно  :(. Дано се съвzемеШ скоро и намериШ сили да продължиШ борбата  :crossfingers:.
« Отговор #47 -: Ноември 05, 2007, 15:19:17 pm »
Петенце, много съжалявам. :bighug:
*
« Отговор #48 -: Ноември 05, 2007, 15:26:39 pm »
SDI правили ли сте?
Това даже не го знам какво е.... :?
« Отговор #49 -: Ноември 05, 2007, 15:36:48 pm »
ДНК анализ на спермата. Препоръчва се да се направи при повтарящи се аборти.
Правят го в Плевен, мисля и Стаменов скоро ще го прави.

lb2f
*
« Отговор #50 -: Ноември 05, 2007, 15:50:41 pm »
ДНК анализ на спермата. Препоръчва се да се направи при повтарящи се аборти.
Аха.....   Със сигурност не сме правили такова изследване.
« Отговор #51 -: Ноември 05, 2007, 16:22:23 pm »
За още нещо се сетих, може да направите на следващия опит предимплантационна диагностика. 

lb2f
*
« Отговор #52 -: Ноември 05, 2007, 16:29:06 pm »
Ама то при мен нали има имплантация?  :?
« Отговор #53 -: Ноември 05, 2007, 16:32:19 pm »
Предимплантационната диагностика е нещо като ДНК анализ на ембрионите. Аборти до 12 седмица може да се дължат на хромозомна аномалия в ембриона.
И още един въпрос  :oops: Как си с тръбите? Питам, защото другата причина, за която се сетих е хидросалпинкс.

lb2f
*
« Отговор #54 -: Ноември 05, 2007, 16:37:12 pm »
пета, наистина е ужасно това, което ти се е случило.
но няма място за отчаяние. трябва да продължиш!
виж, както казват момичетата, има какво още да се изследва и да се направи... следващият път ще успееш!

*
« Отговор #55 -: Ноември 05, 2007, 16:41:00 pm »
Как си с тръбите? Питам, защото другата причина, за която се сетих е хидросалпинкс.
Тази която е с хидросалпингс е махната още преди първия опит, другата ми е добре-правих пак цветна снимка преди втория опит.
« Отговор #56 -: Ноември 05, 2007, 16:51:10 pm »
Как си с тръбите? Питам, защото другата причина, за която се сетих е хидросалпинкс.
Тази която е с хидросалпингс е махната още преди първия опит, другата ми е добре-правих пак цветна снимка преди втория опит.

Значи не е това.

lb2f
*
« Отговор #57 -: Ноември 06, 2007, 08:50:02 am »
Благодаря за съветите сега вадя молива и започвам да  :balk_122: , това което не сме направили (така като гледам май не е много) и отивам при доки да коментираме и да мисля как да продължавам и дали..... :(
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #58 -: Ноември 06, 2007, 09:04:49 am »
Благодаря за съветите сега вадя молива и започвам да  :balk_122: , това което не сме направили (така като гледам май не е много) и отивам при доки да коментираме и да мисля как да продължавам и дали..... :(

Тая последната думичка да я изтриеш от постинга и от главата си!
« Отговор #59 -: Ноември 06, 2007, 09:37:14 am »
Прегръщам те!