Така сега седя и се чудя как да продължа нататък....Имах една единствена мечта този път, да докарам нещата до край, но явно не е било писано....
Преди малко се върнах от болницата-направиха ми кюретаж-вторият за две години и все след ин витро..
Първи опит ин витро февруари 2006г.-преди това направих имунологични изследвания и на щитовидната жлеза (за всеки случай да вържа гащите), ами всичко ок. Положителен тест-радост голяма, две седмици след това диагноза- кухо яйце, последвал кюретаж.
Идва ред на генетичните изследвания-пак всичко ок.
Септември 2007 год. втори опит -познатата история, положителен тест само че този път без никаква радост, просто го приемам и толкова. Първи преглед-имаме си пулс, малка светлина в тунела, втори преглед-на док нещо не му харесват околоплодните течности, но все пак е рано, пък и бебето расте, има пулс. Прибирам се със свито сърце, започва голямото чакане за следващият преглед най-накрая идва и той.
Доки ме преглежда и физиономията му е по-страшна от всякога...думите са излишни, сърчицето е спряло, съвсем скоро, защото бебето си е пораснало нормално от предния път. Диагноза -мисед аборт.
Не знам как, накъде и защо да продължавам......