0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
д-р Митко Цветков.
« -: Ноември 03, 2005, 09:09:59 am »
Здравейте.
Трябва да направим операция от варикоцеле и се чудим при Кацаров ли да е,но там е платено.Разбрах за д-р Митко Цветков,че бил завеждащ клиника по урология,знаете ли как да го открием.А някой свестен уролог познавате ли,да оперира.
Благодаря ви.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
д-р Митко Цветков.
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2005, 08:29:00 am »
Здравейте.
Не знаете ли нещо за този лекар.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Re: д-р Митко Цветков.
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2007, 10:03:30 am »
Работи в Александровска болница, доколкото знам. Още ли не сте направили операцията?
*
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2007, 15:35:23 pm »
Проф. Д-р Д.Цветков 0888 419 032
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2010, 01:21:29 am »
Д-р Д.Цветков ходих на уролог заради тъпата болка в левият тестис лекаря каза че имам проблем с Семепровода име изгони какво бихте ме посъветвал при кои лекар да отида 
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2010, 05:13:12 am »
Д-р Д.Цветков ходих на уролог заради тъпата болка в левият тестис лекаря каза че имам проблем с Семепровода име изгони какво бихте ме посъветвал при кои лекар да отида 

Как така изгони?

Другият вариант е д-р Милен Кацаров. Ако наистина има съмнения относно каналите, то е добре да се направи оперативна диагностика на каналите /звучи страшно, но не е/.
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2010, 21:51:21 pm »
Д-р Д.Цветков нямам подуто нито зачервено болката се получи рано сутрин когато вдигнах 25кг(тегло75кг) усетих остра болка от тестиса към торса и така някои дни боли други не  ходих на херург тои каза че нямам херния и ме прати на уролог доктора които ме прегледа стисна Семепровода и ме заболя
казах му това и тои промармори че нищо ми няма просто съм имал много сперма

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2010, 01:33:32 am »
идете при Кацаров, не си рискувайте здравето.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Октомври 23, 2010, 20:20:19 pm »
къде мога да го намера че съм студент и колко взима за преглед
*
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2010, 20:52:59 pm »
http://www.drmilenkatzarov.com/ прегледа е 30лв.Запиши си час по телефона.Успех!
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2010, 22:48:28 pm »
xodix na lekar studentska poleklinika i se okaza vaspalenie